Pripravte si pukance. Toto nuda určite nebude, sľubuje OĽaNO
13 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Kto sa trošku orientuje v politike vie, že tie najdôležitejšie veci sa dejú "na pozadí", mimo záujmu a hlavne dohľadu verejnosti. Nie je tomu inak ani v tejto komplikovanej situácii, píše Denník Štandard.

Veľa času na špekulácie

Komentátor Denníka Štandard si myslí, že "Sulíkovci" dali príliš veľa času na manévrovanie. Ultimátum určili na koniec augusta a urobili tak začiatkom júla, čo je až príliš, aby sa stihli rozbehnúť aj procesy, vďaka ktorým v konečnom dôsledku vláda nemusí padnúť. Toto všetko mohol Richard Sulík využiť vo svoj prospech a dať výrazne kratšie ultimátum.

Situácia hrala v Sulíkov prospech

"Na začiatku leta bolo OĽaNO v hlbokej defenzíve, naopak, SaS a spriaznení novinári útočili naplno. Matovič bol vtedy vyčerpaný pretláčaním svojho prorodinného balíčka a komunikačne jeho schválenie znova nezvládol," konštatuje komentátor a pripomína, že Matovič si proti sebe stihol poštvať veľkú časť voličov tým, že pourážal prezidentku a médiá.

Na Slovensku možno vyjde ďalšia kniha autora Satanských veršov
Keď v roku 1988 vyšiel štvrtý román britského spisovateľa Salmana Rushdieho Satanské verše, spôsobil zvlášť v moslimskom svete rozruch, ktorý vyústil do fatvy. V ostatnom čase sa aj na Slovensku hovorí, že v Slovenčine vyjde ďalšia jeho... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

"Liberálne krídlo" maká

Konkrétne to v OĽaNO - sú to najmä nedávne aktivity ministra Naďa a policajného prezidenta, ktorý na TB pripomenul, že práve pod vládou 0ĽaNO sa podarilo odsúdiť 17 nominantov bývalej vlády. Lenže OĽaNO má aj konzervatívne krídlo a to tiež nesedí so založenými rukami. 

"Konzervatívne krídlo Matovičovej strany usiluje o dohodu s poslancom Tarabom a Kuffovcami. Najzaujímavejšia časť leta sa práve začína," upozorňuje Denník Štandard. Do konca augusta sú ešte dva týždne. A tie budú horúce nie len meteorologicky.

Jožo Pročko kritizuje Aktuality: Šéfredaktor Bárdy jednoducho perlí!
Poslanec Jožo Pročko si vo víkendovom statuse "podal" vyjadrenia šéfredaktora Aktualít Petra Bárdyho. Ten má podľa Pročka overené informácie o stretnutí opozície, ktorá by sa mala zjednotiť na odvolávaní ministra financií v parlamente. Opozičné... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik