Igor Matovič rýpe do SaS. Status neskôr vymazal
13 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič (OĽaNO), minister financií nevydržal! Iba pár hodín potom, ako riešili predstavitelia koalície vládnu krízu a premiér Eduard Heger (OĽaNO) presviedčal, že chce štvorkoalíciu, opäť rýpol do ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Následne svoj status vymazal a v zápätí chcel odpútať pozornosť paradajkami svojej manželky Pavlínky. O čo išlo?

"Gratulujem maďarskému ministrovi hospodártsva k tomu, že neštrajkuje a pracuje...Takto sa to robí, do psej matere! Megainvestícia 5-krát väčšia ako volvo. Maďari idú ako rakety a my popri nich vyzeráme ako chudobní príbuzní," napísal Igor Matovič.

V príspevku na sociálnej sieti, reagoval na informáciu, že: "Čínska firma CATL postaví v Maďarsku továreň na výrobu batérií za 7,3 miliardy eur, ktorá by mala byť najväčšou svojho druhu v Európe. Pripravuje sa na uspokojenie rastúceho dopytu globálnych výrobcov automobilov".

Presne pre TOTO by mal Igor Matovič odísť z vlády

Na tento status následne reagoval Branislav Gröhling (SaS) minister školstva, ktorý je presvedčený, že presne pre toto by mal Igor Matovič konečne odísť z vlády. 

"Takéto vyjadrenie ministra financií je hlúpa urážka partnerov z Volva," napísal okrem iného Gröhling.

Matovič podľa neho nevie žiť bez neustálych konfliktov, klamstiev a urážania ostatných a robí to od prvého dňa.

Igor Matovič status adresovaný Richardovi Sulíkovi následne vymazal a v ďalšom sa venoval paradajkám svojej manželky Paulínky a psovi Dunčíkovi.

Kuriak: Matoviča nedáme!
Rozumné rozhodnutie. Takto označil na sociálnej sieti Milan Kuriak, koaličný poslanec parlamentu za OĽaNO, postoj svojej strany k odvolaniu expremiéra a ministra financií Igora Matoviča, ktoré požaduje SaS. V akej bubline to žije? Milan Kuriak je... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Pes Dunčík a manželka Paulínka Matovičová má odpútať pozornosť od vymazaného statusu Igora Matoviča 

"Náš domáci hafo je nezbedník. Veľmi rád je pri stole, keď niečo jeme a veľmi rád zo všetkého okoštuje, respektíve zvyčajne pahltne prehltne. Cca koncom mája dostal rajčinku … a s tou sa len hral … až rajčinka zmizla. Lenže, za pár týždňov na mieste pri bránke, kde si zvykne Dunčík zahrabať veci na horšie časy do zásoby … začala rásť rajčinka. A Pavlínke ju bolo ľúto vytrhnúť. Rástla, rástla … až vyrástla na takúto krásnu slečnu,) Je to síce úlet mať pri bránke rajčinu, ale pokaziť radosť Dunčíkovi by nebolo fér," napísal na sociálnej sieti niekoľko minút potom, ako predchádzajúci status vymazal.

Sudca Kliment sa ako strýko prokurátora Repu necíti byť zaujatý!
Jeho konanie je už na úrovni pominutia zmyslov! Takto ohodnotil správanie sudcu Juraja Klimenta známy advokát Marek Para. Kliment totiž odmieta rešpektovať konštatovanie Ústavného súdu SR o jeho zaujatosti. Pritom rozhodoval v kauze, v ktorej bol... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik