Kuriak: Matoviča nedáme!
13 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Rozumné rozhodnutie. Takto označil na sociálnej sieti Milan Kuriak, koaličný poslanec parlamentu za OĽaNO, postoj svojej strany k odvolaniu expremiéra a ministra financií Igora Matoviča, ktoré požaduje SaS. V akej bubline to žije?

Milan Kuriak je akosi mimo reality. Doteraz si totiž nestačil všimnúť, že hádky, ťahanice, spory a verejné napadnutia medzi členmi koaličných strán už občanov nielen unavujú, už sú z nich znechutení.

Dokedy budú Slováci trpezliví?

"Aj napriek ultimátu od strany SaS Igor Matovič zostane ministrom financii naďalej. Predsedníctvo hnutia OĽANO ako aj jeho poslanecký klub sa uzniesli, že Igor Matovič zostane ministrom financií aj po uplynutí ultimáta od strany SaS. Toto rozhodnutie je nemenné. Igor Matovič vyhral voľby. Dostal mandát na zostavenie koalície pre toto volebné obdobie. Je predsedom strany s najvyšším počtom poslancov v parlamente. Hnutie OĽANO chce naplniť sľuby, ktoré ľuďom dalo v riadnych voľbách," uviedol Kuriak.

Tu by bola primeraná otázka: Kedy konečne začnú plniť tie sľuby?

Podľa Kuriaka Slovensko dnes čelí bezprecedentným výzvam. Pandémii COVIDu, vojne na Ukrajine, utečeneckej kríze, extrémnej inflácii či rastu cien energií. "Je to čas, kedy je potrebné držať spolu, poskytnúť občanom potrebnú oporu a istotu, že ich vláda týmto náročným obdobím bezpečne prevedie," hovorí poslanec, ale akosi si neuvedomuje, že všetky tieto problémy tu máme už dlhšiu dobu a vláda sa doteraz nerozhýbala k ničomu! Dokedy má trpezlivý Slovák ešte čakať?

Robert Fico: Viktor Orbán prešiel cez rozum nielen Zelenskému, ale celému Západu
Za zastavením dodávok ropy na Slovensko je podľa Roberta Fica predovšetkým snaha ukrajinského prezidenta Vladimíra Zelenského ukázať silu, ale môže tam byť aj snaha potrestať Maďarsko za jeho suverénne postoje. "Maďarský premiér Viktor Orbán ale... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik