Sulík zúri: Hráte špinavú hru s cieľom poškodiť SaS!
09 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Špinavá hra plná klamstiev voči SaS nebude mať úspech! Líder koaličnej SaS Richard Sulík odmieta tvrdenia o tom, že by obvolával opozičných poslancov s tým, aby bol odvolaný minister financií Igor Matovič (OĽANO).

Strana SaS sa na sociálnej sieti ohradila voči informáciám, ktoré sa podľa jej slov šíria a ktoré majú prezentovať aj niektorí poslanci parlamentu. Označila ich za nepravdivé.

"Ohradzujeme sa voči klamstvám, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach a ktoré bez hlbšieho uvažovania preberajú aj niektorí poslanci. Tieto "zaručené" informácie sa nezakladajú na pravde, postrádajú elementárnu logiku a nikto z autorov ich nedokáže hodnoverne podložiť dôkazmi," znie stanovisko strany.

Hoaxy a podvody

Podľa webovej stránky SaS jedno z klamstiev šíri Tomáš Taraba, ktorý tvrdí, že Richard Sulík kontaktuje opozičných poslancov, aby bol odvolaný Igor Matovič. "Nie je to pravda. Navyše - odkedy potrebuje naša opozícia presviedčať o odvolávaní Igora Matoviča?"

Rovnako to platí podľa saskárov aj pri absurdnom klamstve o tom, že ich líder mal rokovať s Miroslavom Sujom na tajnom stretnutí. "Toto je absurdná lož. A prečo by vlastne niekto absolvoval tajné rokovania na verejnosti?"

Ukrajinci zastavili tranzit ropy cez Družbu! Odstavili tak aj Slovensko
Na Slovensko prestala prúdiť ruská ropa cez ropovod Družba. Rusi totiž nezaplatili Ukrajine za tranzit, a tak Ukrajinci jednoducho zavreli kohútik. Podľa ministra hospodárstva Richarda Sulíka je situácia neprehľadná. Téme sa venuje TV Markíza. Na... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Klamstvom je vraj aj to, že minister hospodárstva prehováral Eduarda Hegera na predčasné voľby. "Je to blud. Postoj strany SaS je konzistentný - sme PROTI predčasným voľbám a bolo to tak aj v prípade, keď o nich otvorene hovorili ostatné politické strany," sdôrazňuje strana SaS.

Cieľom je vraj poškodiť stranu SaS

Sám Sulík sa vyjadril, že je "pripravený brániť seba a stranu SaS, pretože niektoré nezmysly, ktoré sa o mne šíria, prekračujú všetky medze".

Podľa ministra je zrejmé, že "cieľom tejto špinavej hry, na ktorej sa prekvapivo podieľajú aj fašisti, je len a len poškodiť strane SaS a donútiť nás, aby sme ustúpili z našej požiadavky odchodu Igora Matoviča z vlády".

Kuffovci: kresťania, či "zločinecká skupina"?
V priebehu uplynulého týždňa sa v médiách objavili informácie o tom, že rodina poslancov Kuffovcov napadla zootechnika Ksiažeka. Nové informácie a možno aj trošku svetla do prípadu, vnesú zistenia Denníka N. Kuffaland Spory s rodinou Kuffovcov má... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

"Ak však nie je OĽANO ochotné v záujme krajiny obetovať jeden post pre človeka, ktorý škodí Slovensku, tak naši ministri podajú na konci augusta demisiu aj bez toho, aby si niekto vymýšľal akékoľvek nepodložené a podlé klamstvá," uzavrel Sulík.

Prestrelil

Opozičný poslanec NR SR Tomáš Taraba na sociálnej sieti v nedeľu uviedol, že Sulík koná. "Sulík obvoláva opozíciu, že by potreboval rýchlo odvolať Matoviča, lebo sa mu a jeho nominantom nechce odísť z vlády," napísal Taraba. "Riško my máme pre teba lepšiu ponuku: predčasné voľby. Nikto v opozícii nebude SaS a tejto vláde pomáhať vládnuť s ústavnou väčšinou," uzavrel víkendový status predseda strany Život.

Fico ich roztrhal.TAKÚ nakladačku táto vláda ešte nedostala!
Bývalý premiér a predseda strany Robert Fico oznámil, že SMER-SD má už 350 tisíc podpisov. Napriek mediálnej atmosfére, kedy médiá celú petíciu odignorovali, je hnev a rozhorčenie verejnosti obrovské a ľudia pristúpili k petičnej akcii zodpovedne.... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik