Fico ich roztrhal.TAKÚ nakladačku táto vláda ešte nedostala!
09 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Bývalý premiér a predseda strany Robert Fico oznámil, že SMER-SD má už 350 tisíc podpisov. Napriek mediálnej atmosfére, kedy médiá celú petíciu odignorovali, je hnev a rozhorčenie verejnosti obrovské a ľudia pristúpili k petičnej akcii zodpovedne. Fico na tlačovke priblížil aj ťažkú situaciu na Slovensku a poukázal to hlavne životnou úrovňou obyvateľstva. Vo svojom vystúpení nenechal na vládnych predstaviteľoch nitku suchú.

Predseda SMERu uviedol pár pohľadov a poznatkov k súčasnej nefungujúcej vláde. Keďže v nadchádzajúcom období nás čaká obrovské zdražovanie, ÚRSO oznámil, že pokiaľ vláda niečo neurobí s koncovými cenami plynu pre domácnosti, môže dôjsť k nárastu jeho ceny o 170%, v prípade elektriny o 130%, taktiež porastú ceny tepla a pohonných hmôt. „Vláda neurobila nič, podpísali všelijaké smiešne politické memorandá, doteraz sa neurobil žiadny krok, ktorý by smeroval k lacnejšej elektrine a plynu pre domácnosti. Neurobili nič, pokiaľ ide o pohonné hmoty. Neurobili absolútne nič, pokiaľ ide o potraviny. Vykašľali sa na zdravotníctvo. Vláda nám ponúka cirkus Matovič, Sulík a spol., vláda nám ponúka 31. augusta nie riešenie situácie, že poďme verejnosti ukázať, čo s týmto všetkým ideme robiť, ale ponúkajú nám rozpad vládnej koalície v priamom prenose,“ uviedol.

Zároveň R. Fico oznámil, že 29. augusta pôjdu predstavitelia strany na oslavy SNP a 1. septembra bude obrovský celonárodný protest v Košiciach pred budovou Ústavného súdu SR, nakoľko niet lepšia príležitosť, ako je 30. výročie schválenia Ústavy SR, aby sa všetci dozvedeli, čo sa s touto krajinou deje za posledné dva roky.

Podľa súdu mal mlčať, no on zaútočil! "Chodí s frajerom na výletíky, na festivaly, okopáva stromčeky, ..."
Muž, ktorému Krajský súd v Bratislave v plnom rozsahu potvrdil, že protiprávne zasahuje do práv prezidentky Zuzany Čaputovej, znovu udrel! Napriek tomu, že je povinný sa zdržať ďalších verbálnych útokov a šírenia nepravdivých informácií, poslanec... Čítať ďalej
08 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik