E. Kaliňák: My nemáme šíriť nenávisť? Veď zoznamy píše koalícia!
10 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Erik Kaliňák v kútiku duše veril, že vojna na Ukrajine so všetkými svojimi hrôzami prinesie aj príležitosť zjednotiť hlboko rozpoltenú slovenskú spoločnosť.

"Potreba mieru a pomoci núdznym mali potenciál byť hodnotami na zhodu," tvrdí vo videu na sociálnej sieti Erik Kaliňák (Smer-SD).

Nasvedčovalo tomu aj hlasovanie

o pomoci ťažko skúšanej Ukrajine. "V čase vojny tak mohol na Slovensku zavládnuť zmier," konštatuje Kaliňák. Namiesto toho, ako hovorí E. Kaliňák, "Časť novinárov, ale aj politikov hrubo zneužíva strach z vojny na politický boj proti opozícii a iným názorom."

Médiá sa uzniesli

"Vojnu zľahčujeme, sme Putinovi kolaboranti a samozrejme totálni fašisti, ktorých treba umlčať," konštatuje E. Kaliňák s tým, že pripomína aj fakt, že strana Smer - SD hneď v prvý deň odsúdil inváziu a ako starostovia, tak aj radoví členovia pomáhajú tam, kde treba. 

Kto šíri nenávisť?

Erik Kaliňák vo videu pripomína, že po hlasovaní o zmluve s USA: "Prezidentka, novinári a poslanci volali po tom, aby sme nešírili nenávisť. A dnes tu máme priamo od prezidentkiných sponzorov a polície zoznam ľudí, ktorí vraj šíria proruskú propagandu." 

Artur Bekmatov: Kaviareň je pokrytecká
Predseda hnutia Socialisti.sk Artur Bekmatov uvádza na pravú mieru okolnosti súvisiace s koncertom pre Ukrajinu, na ktorého organizácii vo veľkej miere participovala liberálna kaviareň. Uvedené informácie vieme vyčítať z uverejneného statusu Artura... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Emanuel Orban

Oprávnená otázka

Erik Kaliňák sa pýta, čo má podpora mieru na Ukrajine s vulgárnym prejavom voči Smeru na pódiu koncertu, ktorý mal podporiť práve Ukrajinu? "Toto je len slaboduchá nenávisť, zneužívajúca vojnu na politický boj."

Poznámka:

Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik