Artur Bekmatov: Kaviareň je pokrytecká
09 | 03 | 2022 I Emanuel Orban

Predseda hnutia Socialisti.sk Artur Bekmatov uvádza na pravú mieru okolnosti súvisiace s koncertom pre Ukrajinu, na ktorého organizácii vo veľkej miere participovala liberálna kaviareň. Uvedené informácie vieme vyčítať z uverejneného statusu Artura Bekmatova, ktorý je prístupný na sociálnej sieti.

Toto nemá so slušnosťou nič spoločné 

Líder kapely Hoten Toten Sveťo Vladař  si skutočne nedáva servítku pred ústa, vo svojom prejave neštíti sa použiť množstvo vulgarizmov na predstaviteľov ľavicovej strany SMER-SD. Najviac si zobral na mušku poslanca NRSR Ľuboša Blahu. Vladař  ho kádruje len za to, že má iný názor na spoločensko-politické dianie ako on. Toto je to slušné Slovensko, ktoré sme všetci chceli ? Toto má veľmi ďaleko od slušnosti.

Artur Bekmatov správne vystihuje v online priestore kľúčové piliere prívržencov liberálnej kaviarne. Ich prívržencov nazýva pokrytcami.

Citujeme:

"V jeden deň spustia kampaň proti hejtu na internete a na druhý deň si čítate anonymné odkazy, ako budete visieť na kandelábri, ako máte ísť za Ural a pod."

"V jeden deň sa poľuje na každého zástancu Palestíny za kritiku Izraelu... lebo veď Židia a tolerancia medzi národmi etc. a na druhý deň vás pri rannom odokrytí pokrievky Facebooku obarí tá najšovinistickejšia žumpa namierená voči všetkému ruskému."

"V jeden deň sa celé slušné Slovensko so slzičkou v kútiku oka pridáva k výzve prezidentky odmietnuť nenávisť a na druhý deň..."

Artur Bekmatov frontmanovi kapely Hoten Toten odkazuje: „Nie, pán Vladař, Vy nie ste "Ukrajina, čo odoláva". Vy ste len zakomplexovaný vulgárny primitív, ktorý vojnové utrpenie stoviek tisíc ľudí z Ukrajiny sprosto zneužíva na vybitie osobnej frustrácie.“ 

A. Bekmatov: Definícia liberálnej kaviarne
Predseda hnutia socialisti.sk Artur Bekmatov vysvetlil na svojom facebookovom profile, prečo sa zdvíha obrovská vlna nenávisti voči nezastaviteľným presadzovateľom americko-slovenskej dohody. Pripisuje to nenávisti kaviarne, ktorá sa spustila proti... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik