Americký senátor Rubio: V priebehu pár hodín Rusi prinútia legitímnu ukrajinskú vládu utiecť!
24 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Marco Rubio, republikánsky podpredseda spravodajského výboru Senátu, hovorí o očakávanej stratégii Vladimira Putina na Ukrajine.

Rubio povedal, že ruské sily plánujú obkľúčiť hlavné mesto Kyjev, prinútiť legitímnu ukrajinskú vládu utiecť a potom na jeho miesto dosadiť proputinovskú bábkovú vládu, informuje Guardian.

Očakáva sa, že nálety budú kľúčovou súčasťou tohto plánu a Rusko môže začať túto stratégiu realizovať „v priebehu niekoľkých hodín,“ povedal Rubio.

Maďarská vláda o Ukrajine: Nesmieme dovoliť, aby ľavica vtiahla Maďarsko do tejto vojny!
Maďarská vláda zvážila ukrajinskú krízu a prisľúbila, že bude stáť pri NATO, ale bude odolávať snahám ľavice vtiahnuť krajinu do vojny, informuje portál Breitbart. „Stanovisko Maďarska je jasné, stojíme pri Ukrajine, stojíme pri územnej... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.