Štubniak o mentálnej úrovni Pročka
19 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslanec Jozef Pročko (OĽaNO) sa vyjadril v televízii TA3 k včelárstvu. Juraj Štubniak tvrdí, že Pročko uviedol, že včelári majú včely zotročené a majú z nich iba biznis. Čo si o Pročkovom názore Štubniak myslí, napísal na sociálnej sieti. 

Med náš každodenný

Včely a včelárstvo sú témou číslo jedna, odkedy predseda Slovenského zväzu včelárov Milan Rusnák v tlačovej správe informoval o tom, že "Hnutie Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO) pracuje na zániku slovenského včelárstva. 

Slovenskí včelári kričia: OĽaNO nás chce zlikvidovať
"Hnutie Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO) pracuje na zániku slovenského včelárstva, tvrdí Slovenský zväz včelárov," informuje denník Webnoviny.sk. Poslankyňa Monika Kozelová (OĽaNO) a Martin Fecko (OĽaNO) pripravujú zákon, ktorý... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Následne v príspevku na sociálnej sieti na včelárov zaútočil Jozef Pročko (OĽaNO), ktorý ich obvinil z klamstva. Pročko priznal, že Oľano pripravuje zmeny pri včelárstve. Ale v prospech.

A uviedol okrem iného aj toto: "Toto je odporné klamstvo," zdôraznil Pročko a pridal sa na stranu kolegyne. Hneď aj dodal, že p. Rusnák bol veľkým fanúšikom RF (zrejme Roberta Fica) a to je dôvod, kvôli ktorému sa šíri klamstvo. Má na mysli zrejme tvrdenie predsedu Slovenského zväzu včelárov, p. Milana Rusnáka.

Jozef Pročko zaútočil na slovenských včelárov!
Poslankyňa Monika Kozelová (OĽaNO) a Martin Fecko (OĽaNO) pripravujú zákon, ktorý podľa slovenských včelárov spôsobí historický nedostatok kvalitného medu a zvýši dovoz nekvalitného medu zo zahraničia. Predseda Slovenského zväzu včelárov Milan... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Otrokárstvo v priamom prenose

Pred niekoľkými dňami Jozef Pročko vystúpil v televízii TA3, kde v téme: "Prežijú včely zmenu zákona," podľa Štubniaka uviedol aj nasledovné: "...včelári majú včely zotročené a majú z nich iba biznis."

Juraj Štubniak si o tomto Pročkovom výroku myslí nasledovné: 

" Pán poslanec jednoznačne a nevyvrátiteľne potvrdil výšku svojej mentálnej úrovne. Gratulujem! Tým automaticky potvrdil aj výšku mentálnej úrovne svojich voličov. Len tak ďalej...," uviedol Štubniak.

Ak im toto prejde, bude dokonané! Slovensko zažije po vláde "zmeny", malú smrť
Niečo sa deje a píše sa o tom. Robia sa aj tlačové správy a politici na sociálnych sieťach chrlia. A potom sa niečo deje a všade je ticho. Lebo je lepšie, ak sa to "niečo", iba potichu schváli a bude dokonané! Ale chcú Slováci podporovať... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.