Ak im toto prejde, bude dokonané! Slovensko zažije po vláde "zmeny", malú smrť
08 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Niečo sa deje a píše sa o tom. Robia sa aj tlačové správy a politici na sociálnych sieťach chrlia. A potom sa niečo deje a všade je ticho. 

Lebo je lepšie, ak sa to "niečo", iba potichu schváli a bude dokonané! Ale chcú Slováci podporovať zahraničné včelárstvo a jesť med z dovozu? To, je TÁ otázka...!

Spôsob, po tichu a bez mediálizácie si zvolili poslankyňa OĽaNO Monika Kozelová a poslanec OĽaNO Martin Fecko pri pripravovanom zákone o ochrane zvierat, kvôli ktorému včelári plačú.

Zdá sa, že to povästné "milujeme Slovensko," ktorým sa prezentujú je bohapustá lož. Vyzerá to tak na základe toho, čo tvrdí Slovenský zväz včelárov.

Kozelová a Fecko podľa nich pripravujú zákon, ktorý zničí včelárstvo na Slovensku. Včelári tvrdia, že spôsobí historický nedostatok kvalitného medu a zvýši dovoz nekvalitného medu zo zahraničia. 

Kozelová a Fecko chcú regulovať včelstvo, zakázať prepravy včiel, zákaz šľachtenia včiel a zákaz inseminácie, čiže kontrolovaného oplodňovania včelích matiek s dôrazom na kvalitu genetiky. 

Títo nekvalitní odborníci, ďalší z radov hnutia "obyčajných" sa idú tentokrát vyvŕšiť na včelároch a včelách. Odborníci, ktorí zasahujú do všetkého, aj keď ich nikto nevolá. Lebo dostali mandát a majú právo. Myslia si.

Zdá sa, bude dokonané! 

Ak im toto prejde, zdá sa, bude dokonané! 

A nebude to iba o likvidácie včiel a včelárstva. Bude to kvôli zadlženosti, kvôli vysokým cenám, kvôli zlej zdravotnej starostlivosti, kvôli likvidácii kultúry atď.atď.atď.

Slovensko zažije po vláde "zmeny", malú smrť a iba ťažko sa bude spamätávať. 

Ak vôbec prežije...

Páni z hnutia OĽaNO by si mali napísať na svoje pracovné stoly, za ktorými sedia aj z našich daní, že : "Ak uhynie posledná včela, ľuďom zostávajú štyri roky života." Je to citát z roku 1921 a napísal ho Albert Einstein.

A u nás sa tak aj stalo. V jednu jar. Keď prišiel sused a oznámil nám so slzami v očiach: "uhynuli nám všetky včely, aj ja zomriem." Sused v to leto zomrel.

Slovenskí včelári kričia: OĽaNO nás chce zlikvidovať
"Hnutie Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO) pracuje na zániku slovenského včelárstva, tvrdí Slovenský zväz včelárov," informuje denník Webnoviny.sk. Poslankyňa Monika Kozelová (OĽaNO) a Martin Fecko (OĽaNO) pripravujú zákon, ktorý... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Likvidácia Slovenska pokračuje

Likvidácia Slovenska, ktoré sa ocitlo v rukách odborníkov pokračuje. 

Chcú Slováci med z dovozu? Ako a na základe čoho prišli Kozelová a Fecko na to, že bude Slovákom stačiť menej včiel a med budeme dovážať!

Pretože opak by mal byť pravdou: Chcieť viac včiel, aby malo čo opeľovať stromy, kvety. Aby sme mali ovocie vo vlastných sadoch a nemuseli jesť z dovozu! Pretože dovoz obohacuje každých naokolo, len nie Slovensko. A kým IBA dovážame, Slovensko chradne. Aj ekonomicky, aj ľudsky.

O včelárstve a včelách majú rozhodovať odborníci! Kozelová a Fecko si ich názor ani len nevypýtali!

Ale majte na pamäti, nie je med ako med. Ten zo Slovenska, od poctivých včelárov, ktoré svoje včely a úle milujú je zlatom Slovenska.

Ak ho zničia, bude to ďalší dôvod PREČO ich už nikdy nevoliť!

Koaliční poslanci s pamäťou dážďovky
Branislav Fábry: "Predvolebné sľuby poslancov a obranná dohoda s USA". Článok uznávaného právnika a komentátora politiky na webe srspol.sk stojí za to prečítať si. Pripomenie vám, čím nás balamutili koaliční poslancdi, keď potrebovali naše hlasy a... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.