Igor Melicher: Inde by padali vlády, len naši koaliční poslanci sú ako tie tri povestné opice
19 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Odvolávanie Mikulca ukázalo podľa Igora Melichera, mladého sociálneho demokrata prázdnotu, ktorá vypĺňa poslancov koalície. Melicher je presvedčený, že koaliční poslanci sú ako tie tri povestné opice - nevidia, nepočujú, nepovedia. Mladý sociálny demokrat vysvetlil v príspevku na sociálnej sieti prečo.

Inde by padali vlády

"V parlamente sa dnes odvolával minister vnútra Mikulec. Navrhovateľ poskytol proti Mikulcovi niekoľko ťažkých a serióznych dôkazov, na základe ktorých by v iných civilizovaných štátoch padali celé vlády," píše v úvode Melicher.

Mikulec má podľa Melichera pri odvolávaní na rováši účasť v organizovanej zločineckej skupine, ktorá mala pre politické účely ovplyvňovať a manipulovať trestné konania, aby tak nezákonnými a nedemokratickými spôsobmi ublížila opozícii a zničila stranu Smer.

"Táto zločinecká skupina to mala robiť tlakom na nominantov bývalej vlády, ktorých stíhala na základe vymyslených trestných konaní a držala ich ako nevinné osoby vo väzbách niekedy aj viac ako rok bez akýchkoľvek reálnych dôkazov či prebiehajúcich procesných úkonov," dodáva Melicher.

E. Tomáš o Mikulcovi: Už dávno mal skončiť sám!
Minister Mikulec musí odísť! Nezaradený poslanec Erik Tomáš vo svojom vystúpení v pléne NR SR jasne a stručne vysvetlil, prečo musí R. Mikulec odísť z postu ministra. Nie je toho málo. Prečo by podľa Erika Tomáša (Hlas-SD) mal byť minister vnútra... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Do tejto organizovanej skupiny majú podľa neho okrem Mikulca taktiež patriť vyšetrovatelia NAKA zvaní "Čurillovci," niektorí prokurátori Špeciálnej prokuratúry vedenej Lipšicom, niektorí sudcovia Najvyššieho súdu SR, Špecializovaného trestného súdu SR a samozrejme bývalý a snáď aj terajší policajný prezident a zrejme aj bývalý premiér Igor Matovič.

"Tieto skutky popisujú legálne odposluchy a nahrávky SIS a Generálnej prokuratúry, ktoré popisujú praktiky tejto skupiny a dokazujú jej trestné konania. Ústavný súd dokonca vo svojom rozhodnutí uvádza, že je to práve Najvyšší súd SR, ktorý porušil ľudské práva minimálne v 15 prípadoch, mnohé z nich sú mediálne známe prípady," vysvetľuje.

Dodáva tiež, že členovia tejto zločineckej skupiny dokonca zrušili aj vyšetrovací tím "Oblúk," ktorý vyšetroval práve ich nezákonné konania a postupy.

Urazená Remišová Žilinkovi: Takýto TRAPAS sa mi môže stať, nerobte z toho také HALÓ
Chybička "se vloudila"? Podpredsedníčke vlády Veronike Remišovej zrejme nestačí, že Slováci si z nej robia žarty kvôli DPH. Tak sa rozhodla pobaviť spoluobčanov opäť. Generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi poslala, ako ona sama tvrdí, veľmi... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Svedectvo dvoch dôveryhodných svedkov

Melicher tvrdí, že nad hlavou Mikulca visí svedectvo dvoch dôveryhodných svedkov, ktorí ho obvinili z prijímania úplatku vo výške 100 tisíc eur.

Nasleduje podľa neho skartácia správy o nehospodárnom nakladaní s majetkom Vojenského spravodajstva Mikulcom v čase, keď šéfoval Vojenskému spravodajstvu.

Porušenia zákona sa podľa Melichera mali týkať aj manipulácie výberového konania a rodinkárstva, ktorým mal Mikulec prihrávať kšefty vo Vojenskom spravodajstve svojim rodinným príslušníkom a blízkym osobám.

Alarmujúca situácia na východe Ukrajiny: Všeobecná mobilizácia!
Lídri samozvanej Doneckej ľudovej republiky (DĽR) a Luganskej ľudovej republiky (LĽR) na východe Ukrajiny dnes oznámili, že v reakcii na tvrdenia o masívnom ostreľovaní pozdĺž frontovej línie nariadili mobilizáciu všetkých bojaschopných mužov. ... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

"Takže tu máme legálne odposluchy, ktoré opisujú organizovanú zločineckú skupinu, ktorej súčasťou mal byť aj Mikulec. Máme tu dôveryhodné svedectvá ľudí, ktorí ho usvedčujú z korupcie a tiež tu máme dôkazy o nehospodárnom nakladaní s majetkom vo Vojenskom spravodajstve v čase, keď mu šéfoval Mikulec," vysvetľuje.

"Poslanci vládnej koalície v NR SR sú až na pár výnimiek hluchí, slepí a nemí. Ich nemota sa však končila vtedy, keď mali v pléne prečítať prejavy, ktoré im niekto pripravil, a v ktorých sa Mikulca zastávali," komentuje postoj koalície.

"Celé Slovensko už dnes vidí, že ho riadia zločinci, korupčníci a mafiáni, ktorých domovskou stajňou je najväčšia slovenská schránková firma OĽaNO. Z tohto sa už nevyvlečú, spravodlivosť si ich nájde," myslí si Melicher. A dodáva, že schôdza pokračuje v utorok.

Odkazy pre Remišovú: Takže nie za ľudí, ale za seba. Smutné
Veronika Remišová rozdávala. A nie hocikde. Na sociálnej sieti. A nerozdávala hocičo. Rozdávala BAN-y. Nielen pre opozíciu, ale aj pre kolegov z koalície. A rozdávala aj pre iných. Pre tých, ktorí si dovolili mať na reformu súdnictva iný názor, ako... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.