E. Tomáš o Mikulcovi: Už dávno mal skončiť sám!
19 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Minister Mikulec musí odísť! Nezaradený poslanec Erik Tomáš vo svojom vystúpení v pléne NR SR jasne a stručne vysvetlil, prečo musí R. Mikulec odísť z postu ministra. Nie je toho málo.

Prečo by podľa Erika Tomáša (Hlas-SD) mal byť minister vnútra odvolaný? Odposluchy, množstvo známych káuz, potreba zničiť opozíciu či likvidácia vyšetrovateľky sledovaného prípadu.

Legálne odposluchy odhalili, že skupina “elitných” vyšetrovateľov mala konať proti tímu inšpekcie, ktorý preveroval zákonnosť ich postupov v známych kauzách. Dokonca hovorili o potrebe “zničiť opozíciu!”.

Za normálnych okolností by už minister vnútra skončil vo svojej funkcii sám. 

Médiá ho kryjú

Novinári mali byť prví, kto by mal na jeho prešľapy poukazovať. "Médiá však jeho prešľapy bezprecedentne zahmlievajú," píše Tomáš na svojej stránke na sociálnej sieti.

Čo sa deje s Ankou Šiškovou, že tak strašne zostarla?
Čo by za jej mladistvý výzor dali iné herečky, o ktoré sa starajú plastickí chirurgovia celej Európy? Anka Šišková (61) je povestná svojim mladistvým výzorom. Vlastne - donedávna bola... Rodáčka z Terchovej Kedysi sa v ktoromsi rozhovore... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Generálny prokurátor zverejnil list, ktorý mu adresovala Remišová
Generálny prokurátor tentokrát pobavil ľudí na svojej stránke na známej sociálnej sieti. Zverejnil list, ktorý mu adresovala podpredsedníčka vlády, Veronika Remišová. A vraj dôstojná komunikácia... Venuje sa mu pravidelne "Nieto dňa, aby sa mi... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova