Urazená Remišová Žilinkovi: Takýto TRAPAS sa mi môže stať, nerobte z toho také HALÓ
19 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Chybička "se vloudila"? Podpredsedníčke vlády Veronike Remišovej zrejme nestačí, že Slováci si z nej robia žarty kvôli DPH. Tak sa rozhodla pobaviť spoluobčanov opäť. Generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi poslala, ako ona sama tvrdí, veľmi dôležitý list, ktorý bol plný chýb a škrtancov. Remišová sa však bráni, že niekto omylom z jej kancelárie poslal koncept listu. 

Dôstojná komunikácia

"Nieto dňa, aby sa mi „nevenovala“ pani podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky. Aj dňa 10. februára 2022 verejnosť informovala, že „píšem list generálnemu prokurátorovi.“ No, a následne mi bol, okrem iného, doručený tento doškrtaný “list,“ hoden komunikácie vysokého ústavného činiteľa," napísal na sociálnej sieti Žilinka. 

A k svojmu statusu hneď aj pridal fotografiu predmetného listu.

Zdroj: FB/MŽ

Remišovej ďalší kiks

"Generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi omylom odišiel zo sekretariátu mojej kancelárie aj koncept listu, ktorý bol priložený k originálu. Nemilá vec, ale môže sa stať," napísala v statuse na sociálnej sieti vzápätí líderka Za ľudí.

Generálny prokurátor zverejnil list, ktorý mu adresovala Remišová
Generálny prokurátor tentokrát pobavil ľudí na svojej stránke na známej sociálnej sieti. Zverejnil list, ktorý mu adresovala podpredsedníčka vlády, Veronika Remišová. A vraj dôstojná komunikácia... Venuje sa mu pravidelne "Nieto dňa, aby sa mi... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Podľa nej sa teraz generálny prokurátor z toho snaží spraviť kauzičku, ale podstata celej veci je najdôležitejšia. Preto zareagovala pod príspevkom na jeho profile:

"Vážený pán generálny prokurátor,

z mojej kancelárie Vám bol okrem samotného listu odoslaný aj koncept s vyznačenými úpravami. Takéto nepríjemné veci sa skrátka niekedy môžu stať. Nič to však nemení na naliehavosti obsahu môjho listu. Prirovnávať inváziu z roku 1968 a následnú vyše 20-ročnú okupáciu našej krajiny sovietskymi vojskami k obrannej zmluve, ktorú Slovensko uzatvorilo s USA, považujem za politicky nepríčetné a nehorázne.

Navyše znížiť sa k takémuto prízemnému pokusu o zneváženie oponenta vypovedá hlavne o Vašom osobnostnom nastavení. Pochybenie úradníkov, ktorí priložili omylom k riadnemu listu aj jeho pracovnú verziu, nie je nič oproti tomu, aké škody spôsobujete právnemu štátu na Slovensku. Napriek pokusom o znevažovanie, aj takýmito úbohými metódami, budem naďalej poukazovať na Vaše krivenie práva, z ktorého politicky profituje najmä Robert Fico a extrémisti."

Názor redakcie

Nuž, ak niekomu na niečom záleží, tak takéto omyly by sa stávať nemali. Buď má Veronika Remišová plné ruky práce s učením sa základných faktov o Slovensku, alebo jednoducho neschopných pracovníkov svojej kancelárie.

Draxler: Propagandistické bombardovanie o Ukrajine pokračuje! A pritom stačí tak málo
Situácia na východe Ukrajiny sa zjavne vyostruje! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti exminister školstva a smerák Juraj Draxler. Upokojenie situácie vidí jednoznačne v už roky existujúcom jednoduchom pláne. Zabudli sme na Minské... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.