Ľuboš Blaha: Konšpiračné bomby!
13 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD a výrazný predstaviteľ sociálnych sietí Ľuboš Blaha sa už tradične na svojom facebookovom statuse vyjadril k nedeľným politickým reláciám. Najviac ho zaujalo dnešné O päť minút dvanásť, kde sa objavili vládni propagandisti za každú cenu obhajujúci dohodu s USA. Aj proti vôli ľudu, aj za cenu nevhodnej a nehodnej argumentácie.   

Blaha ostro hodnotil nedeľné vystúpenie poslanca Krúpu (OĽaNO) a štátneho tajomníka ministra zahraničných vecí Martina Klusa (SAS) v politických reláciách. Podľa neho z duše nenávidia Slovensko. Klus sa v relácii RTVS O päť minút 12 vyjadril, že sa hanbí, v akej krajine žije. Navyše šíril poplašnú správu, že v stredu Rusko zaútočí na Ukrajinu. Skrititoval aj to, že generálny prokurátor Maroš Žilinka si „nezaslúži, aby bol vypočutý“.

D. Kramplová: Nebezpečne sa tu rozťahuje „liberálny fašizmus“
Dagmar Kramplová, členka predsedníctva Slovenskej národnej strany, na svojom facebookovom profile poukazuje na totalitné praktiky vládnej koalície, ktorá chce umlčať odlišný názor. Svoj príspevok nazvala: Kolaboranti, za to, že vás národ opľúva, si... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Iný názor majú komunistickí agenti

Maroš Kéry to prirovnal k mccarthizmu z 50. rokov, keď bol každý s iným názorom označovaný za komunistického agenta, čo už je, podľa Blahu, blízko k fašizmu. Podľa koalície je každý, kto chce mier s Ruskom, ruský agent. Rovnako Žilinka, ktorý bol v Moskve a tam podľa nich bola napísaná aj analýza dohody s USA.  

„ Takéto konšpiračné bomby tam dnes hádzali dve primitívne a arogantné indivíduá, ktoré šíria nenávisť voči slovenskému národu a hanbia sa za to, že sú Slováci. A do ohňa prilieval olej aj moderátor RTVS Makara. Najskôr vyslovil číru lož, že som vyzýval ľudí, aby na príbytky koaličných poslancov dávali odkazy, že sú vlastizradcovia. To už aj RTVS šíri klamstvá? Podobný hoax šíril aj moderátor TA3 Iliev, ktorý táral, vraj som šíril adresy poslancov - v skutočnosti som sprístupnil iba údaj o meste bydliska, ktorý je verejne dostupný na stránke NR SR. (...) A to ešte Makara huckal Petra Kmeca do toho, aby odsúdil Blahu - trikrát mu to tam zopakoval, ako nejaký posadnutý maniak,“ kritizuje Blaha.  

Klamú, nedodržiavajú sľuby a držia sa moci za každú cenu!
Poslanec NRSR Peter Kmec (Hlas - SD) sa na svojom profile na sociálnej sieti vyjadril k návrhu ústavného zákona, ktorý má umožniť referendom ukončiť volebné obdobie vlády. Avšak návrh Sme rodina má platiť až od roku 2024, keď už nebude vládnuť... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Liberálne médiá lynčujú aj na pomedzí zákonnosti

Podľa neho to je normálny lynč. Pod taktovkou verejnoprávnej televízie. Pritom presnú adresu bydliska Ľuboša Blahu zverejnili tzv. liberálne médiá.

„A potom Krúpa zadrie, že ,vlastizradcovia sú tí, čo spolupracujú s tými, kto nie sú našimi spojencami´. Toto je obyčajná totalita! V čom sa ten tragéd líši od priemerného esesáka - aj Hitler tvrdil toto isté. Oddnes už nesmieš spolupracovať s Ruskom, Srbskom či dokonca Argentínou, lebo nie sú v EÚ ani NATO a nie sú naši oficiálni ,spojenci´ - toto tam dnes vrieskal nepríčetný Krúpa. (...) A keď mu opoziční poslanci vecne vytýkali, že ak tu niekto ženie svet do vojny, tak sú to Američania, tak si od neho vypočuli - „to hovor svojej materi,“ píše Blaha.

Stretnutie dvoch primitívov

Blaha zopakoval presvedčenie, že ženú Slovensko do občianskej vojny. Primitívne urážanie Slovákov zo strany Klusa a Krúpu je prilievanie oleja do ohňa. V ľuďoch to vrie, lebo schválili „okupáciu“ proti vôli národa - a zakázali opozícii sa vyjadriť.  

Podľa Blahu Žilinkovo prirovnanie dohody s USA k dohode z roku 1968 je absolútne na mieste. „Či sa to niekomu páči, alebo nie - toto je americká okupácia! A to, že Klus a Krúpa sú vlastizradcovia, ktorí nenávidia slovenský národ, to vidí celé Slovensko. Rozosievajú nenávisť a potom sa čudujú, čo žnú,“ uzatvára svoju ostrú analýzu Blaha.

Ľuboš Blaha sa na FB vrátil
Ten pocit, keď kritizujete americkú okupačnú dohodu a čírou náhodou vás zablokuje americká korporácia na svojej sociálnej sieti - musia sa nás riadne báť, priatelia, to je dôkaz, že to robíme dobre. Píše už opäť na svojom statuse Ľuboš Blaha. "Bol... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.