D. Kramplová: Nebezpečne sa tu rozťahuje „liberálny fašizmus“
13 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Dagmar Kramplová, členka predsedníctva Slovenskej národnej strany, na svojom facebookovom profile poukazuje na totalitné praktiky vládnej koalície, ktorá chce umlčať odlišný názor. Svoj príspevok nazvala: Kolaboranti, za to, že vás národ opľúva, si môžete sami!

Médiami prebehla správa, že „zbabelí zradcovia a kolaboranti“, ktorí schválili okupačnú dohodu s USA, pripravujú trestné oznámenia na tých, čo šíria zoznamy týchto zradcov. Kramplová jasne a jednoznačne píše, že za to, ako národ k nim postupuje, môžu iba oni sami.

Ruský vojenský expert zhodnotil obrannú dohodu medzi SR a USA
"Obranná dohoda medzi Slovenskom a USA nemôže zostať bez odpovede Ruskej federácie, pretože ohrozuje jej bezpečnostné záujmy. O taký názor sa podľa podelil so Sputnikom ruský vojenský expert Alexander Bartoš," informuje portál Slovensko - Ruská... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

„Za absolútnu drzosť považujem vyhrážky trestnými oznámeniami na tých, čo šíria zoznam poslancov, ktorí hlasovali za túto okupačnú dohodu, keďže výsledky hlasovania sú zverejnené priamo na stránke NR SR. Presne tak, ako americkej agentke Zuzane Čaputovej aj týmto zradcom odkazujem to, čo do omrzenia papagájovali roky dozadu rôzne k politike sa vyjadrujúce mimovládky,“ píše Kramplová.

Verejná osoba musí zniesť kritiku

Verejne činná osoba okrem iného musí zniesť väčšiu mieru kritiky. Ak národ vyslovil v súlade so svojím slobodným presvedčením na vaše konanie názor, že ide o „sprostú vlastizradu“, sú podľa Kramplovej povinní vyjadrenie tohto názoru na vašu prácu demokraticky strpieť a môžete sa akurát tak hanbiť, že ste si zaslúžili práve takéto hodnotenie.

Ignorácia médií? No ani nenávisť voči Smeru neospravedlňuje neinformovanie!
Neprofesionálne a tendenčné! Takto označila vo svojom statuse na sociálnej sieti väčšinu mainstreamových médií europoslankyňa Monika Beňová. Čím je podľa nej limitovaná povestná nezávislosť médií? Tí, ktorí ma sledujete dlhšie viete, že k ativitám... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

„Ubezpečujem všetkých, že mňa nikto nezastraší, a keď je mojím názorom, že vaše hlasovanie bolo SPROSTOU VLASTIZRADOU, tak to takto aj poviem, aj keby na mňa zbabelí Šeligovia podali aj desať žalôb a desať trestných oznámení,“ píše Kramplová rázne.

Podľa Kramplovej sa zastrašovaním odhalil spôsob, ako títo kolaboranti vnímajú tzv. demokraciu. Demokracia je tu len pre nich a potiaľ, pokiaľ to vyhovuje im, USA a NATO. Ak nesúhlasíte a chcete slobodne vyjadriť tento názor, tak pre vás tu majú títo Šeligovia zákazy a policajné obušky.

„Takto bol Slovensku pod heslami ako ,Za slušné Slovensko´ a pod. zavedený do praxe liberálny fašizmus vo svojej pravej podobe,“ uzatvára komentár Kramplová.

Becík: To musím Denníku N VYSVETĽOVAŤ pojem zastupiteľská demokracia?
Chcel by som sa poďakovať Denníku N. Otvoril mi oči tým, že mi ukázal, čoho sa poslanci bytostne boja - boja sa ukázať tváre a mená! Potešil sa na facebooku hlasák a starosta Dvorov na Žitavou Branislav Becík. Mainstreamové médium si ho totiž... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.