Klamú, nedodržiavajú sľuby a držia sa moci za každú cenu!
13 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec NRSR Peter Kmec (Hlas - SD) sa na svojom profile na sociálnej sieti vyjadril k návrhu ústavného zákona, ktorý má umožniť referendom ukončiť volebné obdobie vlády. Avšak návrh Sme rodina má platiť až od roku 2024, keď už nebude vládnuť garnitúra, ktorej sa chcú ľudia zbaviť. Príspevok označil titulkom: Mocenský cynizmus ovládol parlament.

„To, čo dnes predviedla koalícia v Národnej rade nemá obdobu. S plechovou tvárou predložil poslanec Sme rodina návrh na zmenu ústavy ktorým sa odblokuje referendum s platnosťou od roku 2024. Inými slovami majú takú paniku z hlasu ľudí, že im upierajú právo rozhodnúť o ich osude už toto volebné obdobie!

Ľuboš Blaha sa na FB vrátil
Ten pocit, keď kritizujete americkú okupačnú dohodu a čírou náhodou vás zablokuje americká korporácia na svojej sociálnej sieti - musia sa nás riadne báť, priatelia, to je dôkaz, že to robíme dobre. Píše už opäť na svojom statuse Ľuboš Blaha. "Bol... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Je to čisto politická kalkulácia a mocenský cynizmus, ako sa udržať pri moci toto volebné obdobie. Robia tak napriek tomu, že Kollár, Matovič aj Sulík sľúbili, že zmenu ústavy a referendum podporia. Je teda zrejmé, že ich mocenský kalkul si vyžiada zber podpisov pod druhú petičnú akciu, pretože každý deň vo vládnych kreslách tejto koalície škodí Slovenskej republike,“ vyjadril sa Kmec.

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.