Ľuboš Blaha sa na FB vrátil
12 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Ten pocit, keď kritizujete americkú okupačnú dohodu a čírou náhodou vás zablokuje americká korporácia na svojej sociálnej sieti - musia sa nás riadne báť, priatelia, to je dôkaz, že to robíme dobre. Píše už opäť na svojom statuse Ľuboš Blaha.

"Bol som zablokovaný na 24 hodín. Liberálne médiá, vrátane Denníka N, verejnosti podsúvali hoax, že dôvodom bol Zoznam vlastizradcov, ktorý som uverejnil. Klamú, ako vždy."

Podivné "alibi"

V skutočnosti si zamestnanci americkej korporácie našli inú zámienku. V decembri som uverejnil video, kde som poukázal na hoaxy, ktoré šíri vláda o očkovaní. Video mi vymazali, pamätáte - lebo sloboda a demokracia. A tak som napísal status, kde som všetky svoje argumenty podložil vedeckými štúdiami a odbornými kapacitami, počnúc Nobelistom Montagnierom (česť jeho pamiatke) až po doktora Lakotu. Za tento status o očkovaní som dostal ban. Majú totižto dvojmesačný reakčný čas - gratulujem. Úplne, že svetelná rýchlosť. Ale zjavne sa to niekomu v USA hodilo urobiť to v čase, keď tu prebieha diskusia o americkej okupácii.

Náhubok

Aby sme si zhrnuli ten ich slávny liberalizmus, je to asi takto. Americké miliardárske korporácie určujú, čo slovenský ľavicový politik smie a čo nesmie povedať. Hovoria tomu sloboda a demokracia. Perfektné.

Nenávisť

Medzitým sa na mňa spustila taká vlna nenávisti od liberálnych médií, že priemerný džihádista z Islamského štátu sa v porovnaní s bratislavskými slniečkami javí ako hebký plyšový medvedík. Smečkársky bloger Radovan Bránik dokonca zverejnil moju adresu aj s číslom vchodu a fotkou bytovky, kde bývam. Huckal na mňa rozzúrené liberálne masy. Večer mi tu pod oknom vrieskali nenávistní ožrani, aby sa deťom lepšie zaspávalo. Som na to už za tie roky zvyknutý, nerobím z toho národnú katastrofu ako liberáli.

Nezáujem médií

Z nejakého čudného dôvodu však takéto agresívne útoky nie sú predmetom palcových titulkov v Denníku N. To viete - slušnoľudia môžu lynčovať Smerákov, ale Smer nesmie zverejniť ani len verejne dostupné informácie o koaličných vlastizradcoch. Keď som ja uverejnil, že Šeliga je z Bratislavy a Laurenčík z Terchovej, tak to bol ten najťažší extrémizmus a údajne aj výzva k lynčovaniu. V Denníku N kričia, že ma treba zavrieť.  Ale keď slniečkari uverejnia moju presnú adresu, čo nie je verejne dostupný údaj a ešte aj sledujú môj byt, ako to kedysi robili vrahovia Kuciaka - tak je to prejav nekonečnej lásky a liberálne médiá to veselo šíria.

Nebuďme ako oni

Nebuďme ako oni. Oni propagujú násilie, oni zabili Milana Lučanského, oni chcú zapaľovať autá nevinných ľudí, oni chcú vojnu. Toto je cesta čaputovskej mafie. Toto nie je naša cesta. Ja som nikdy nevyzýval k násiliu ani k tomu, aby politikom ľudia stavali šibenice. Pokiaľ viem, takéto špinavosti robil Matovič s Lipšicom pred bytom Roberta Fica - odsudzoval som to vtedy a odsudzujem to aj teraz.

Podivné puritánstvo

Ale považujem za úplne prirodzené, že politici, ktorí podľa môjho názoru spáchali vlastizradu, majú byť konfrontovaní so svojim hlasovaním a ľudia majú právo vedieť, odkiaľ pochádzajú, ak to je verejne dostupný údaj. Robert Fico to dal včera na tlačovke na kráľa. Keď sa ho spýtali, čo hovorí na môj Zoznam vlastizradcov, odsekol - no a čo je na tom, budú aj billboardy. Šach-mat. Šiel som do kolien.

Milí priatelia,

myslia si, že nás zastrašia. Že tie ich americké kolaborantské médiá budú šíriť hejt a my sa zľakneme. Že nám budú zapchávať ústa a my zalezieme do kúta. Juj, ako veľmi sa mýlia.

Nikdy sme sa v Smere necítili viac odhodlaní. Budú billboardy a budú ďalšie Zoznamy vlastizradcov, na ktorých sa nájdu aj redaktori Denníka N, SME a Aktualít.

Nech žnú, čo zasiali. Vlastizrada je vážna vec, tá sa nedá robiť anonymne.

ĎAKUJEM ZA VAŠU PODPORU, PRIATELIA, vďaka tomu, že ma zablokovali, mal môj včerajší status, čo som uverejnil na stránke Smeru, mimoriadny úspech - ani nevedia, ako mi pomáhajú, srdečne ich pozdravujem a posielam široký úsmev. Píše na socálnej sieti Ľuboš Blaha.

Ignorácia médií? No ani nenávisť voči Smeru neospravedlňuje neinformovanie!
Neprofesionálne a tendenčné! Takto označila vo svojom statuse na sociálnej sieti väčšinu mainstreamových médií europoslankyňa Monika Beňová. Čím je podľa nej limitovaná povestná nezávislosť médií? Tí, ktorí ma sledujete dlhšie viete, že k ativitám... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

_________________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.