Becík: To musím Denníku N VYSVETĽOVAŤ pojem zastupiteľská demokracia?
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Chcel by som sa poďakovať Denníku N. Otvoril mi oči tým, že mi ukázal, čoho sa poslanci bytostne boja - boja sa ukázať tváre a mená! Potešil sa na facebooku hlasák a starosta Dvorov na Žitavou Branislav Becík. Mainstreamové médium si ho totiž konečne všimlo!

"Ak nepíšete podľa predstáv a zadania, tak si vás všimne aj taký Denník N! Ten Denník, ktorý sám o sebe tvrdí, že "je Denník, ktorý stojí na strane slobody, demokracie a občianskej spoločnosti..." A to je dobre – preto novinárom z Denníka N snáď netreba vysvetlovať, že slovo demokracia znamená vláda ľudu," pripomína Becík.

Denníku N snáď nemusím pripomínať, čo je to zastupiteľská demokracia

A už vôbec podľa politika im netreba vysvetľovať, čo znamená zastupiteľská demokracia, ktorá predstavuje účasť občanov na štátnej moci prostredníctvom zvolených zástupcov.

Danko: Idú si bezcitne svoje
Boh nás ochraňuj, Slovensko! To, čo sa deje v našej blízkosti je šialené. Pripomína mi to napätie na Balkáne, ktoré skončilo v 90. rokoch vojnovým konfliktom. Upozorňuje na sociálnej sieti predseda SNS a bývalý šéf parlamentu Andrej Danko. "Biely... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

"Každému demokraticky a slobodne zmýšľajúcemu človeku na Slovensku, a teda snáď aj v redakcii Denníka N je jasné, že poslanec nemá ignorovať vôlu väčšiny národa, má konať s maximálnou odbornosťou a podľa svojho najlepšieho svedomia," prízvukuje.

Práve preto Becíkovou občianskou povinnosťou je informovať obyvateľov Slovenska, ako hlasoval ten ktorý poslanec a informovať o veciach, ktoré  považuje za dôležité.

Zdroj: FB/BB

"Zverejnil som zoznam 79 poslancov, ktorí sa vo VEREJNOM hlasovaní vyjadrili, že sú za podpis zmluvy s USA. A to všetko bez toho, aby si vypočuli akýkoľvek odborný názor, aby sa pripustila akákoľvek celospoločenská diskusia a dokonca aj bez toho, aby umožnili vystúpiť so svojím stanoviskom Generálnemu prokurátorovi Slovenskej republiky s mimoriadne závažným odborným stanoviskom. NIKTO z týchto 79 poslancov to nepovažoval za dôležité," upozorňuje Becík.

Čo ešte môžu? Veľa, napríklad odhlasovať predčasné voľby!
"Zradili národ! Môžu si hovoriť čo chcú. Môžu teraz kvíliť do médií koľko chcú." Píše na sociálnej sieti Milan Uhrík "Sami sa rozhodli hlasovať za americké základne na Slovensku." "Videli tie masové protesty. Videli ich priamo pred parlamentom,... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Aký problém s tým zrazu máte?

"Takže panie poslankyne, páni poslanci, nabudúce zverejním aj Vaše tváre, Vaše mená a Vaše vzdelanie. Aby ľudia vedeli, kto je zodpovedný za chod a budúcnosť našej krajiny! A preto sa pýtam - aký problém s tým zrazu máte, keď pred voľbami máte vycapené tváre na každom billboarde?!," kladie otázku starosta.

Vyblakovať pred domami vládnych politikov začal Matovič

Rovnako sa zastrája, že zverejní mená, tváre, vzdelanie ako aj platy, keď sa bude hlasovať o zákonoch na podporu rodín, invalidov a dôchodcov! "Aby mohla prísť pred váš dom rozvedená matka s dvomi deťmi na rukách a mohla sa vám osobne poďakovať za zvýšenie rodinným prídavkov... Mimochodom, tento štýl politiky postávať a vyblakovať pred domami vládnych politikov, nastavil teraší minister financií – Igor Matovič," pripomína politik.

"Ďakujem Denníku N, že mi OTVORIL OČI, že mi ukázal, čoho sa bytostne boja - boja sa ukázať tváre a mená. Boja sa, že ich ľudia spoznajú, keď si dajú dole rúška, boja sa, ako sa po revolúcii báli eštébáci," uzavrel Becík.

Insitnému financmajstrovi prepad tržieb v obchodoch u nás neprekáža, mal by vrátiť diplom, keby ho mal!
Obchodníci zo severu SR hlásia 30-percentné výpadky tržieb, dosahy môžu byť väčšie. Minister financií pri zmienke o znížení DPH na potraviny aj u nás iba pokrčí ramenami a ironicky odpovie, že nech. (Inými slovami) Obchodné reťazce aj podľa... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.