Z. Čaputová expresne rýchlo dokonala svoju vlastizradu!     
10 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Tak ako opäť bleskovo Zuzana Čaputová podpísala proamerickú obrannú zmluvu, tak rýchlo reagoval na tento jej zlý čin podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha na svojom profile. Jeho príspevok, v ktorom opodstatnene ostro vystúpil proti Čaputovej, uvádzame v úplnom znení.

„9. FEBRUÁR 2022 - DEŇ, KEDY ČAPUTOVÁ PODPÍSALA POZÝVACÍ LIST

Zuzana Čaputová ratifikovala Obrannú dohodu s USA v rekordnom čase. Americká okupácia sa začína. Vojaci, tanky, jadrové zbrane. A koniec národnej suverenity. Čaputová ukázala, že má dve tretiny Slovákov, ktorí tu nechcú amerických vojakov, úplne na saláme. Slováci sú podľa nej „omyl“.

Pellegrini: Prezidentka podpísala okamžite! Prečo sa všetci tak ponáhľali?
Prezidentka zavŕšila svoje zlyhanie pri zmluve s USA! Jednoznačne to skonštatoval na Facebooku líder Hlasu Peter Pellegrini. Hlas sa chce podujať takmer na nemožné! "Prezidentka Zuzana Čaputová okamžitým podpisom obrannej zmluvy s USA zavŕšila... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Dôležité, že cinkne pätnástka mesačne na účet z ich daní. A americkí bossovia sa odmenia za služby Washingtonu, don´t worry. Zase vyhrá nejakú fingovanú cenu a z dcérky urobia hviezdu.

Madam doložka predsa len meškala v podpise

Ja len tak rozmýšľam, na čo vôbec tuná Madam Doložka tak dlho čakala. Krátko pred obedom to schválili vlastizradcovia v parlamente a až podvečer to podpísala vlastizradkyňa z paláca. Sa čudujem, že to nebolo podpísané už o trištvrte na dvanásť - to si až doteraz skúšala novú garderóbu? Alebo čakala na pokyn z americkej ambasády a nevedela sa dovolať? Brinková spala, či čo?

Danko o hlasovaní v parlamente: Hádajte, kto sa ako jediný zdržal? TENTO chrapúň!
Šéf parlamentu vás pekne chrapúnsky oklamal so zmluvou s USA! Presne takto sa prihovoril vo videu na sociálnej sieti šéf SNS Andrej Danko. Už to nie je smiešne, ako tento človek klame! "Milí priatelia, videli ste hlasovanie v parlamente a jediný... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Absurdný výkon Čaputovej

Ale možno čakala na to, kým jej Valášek napíše vyhlásenie pre médiá. Chápeme, bez Valáška ani slovo. A ako inak - Čaputová si neodpustila nechutný kopanec do generálneho prokurátora Maroša Žilinku, ktorému nesiaha ani po päty. Generálny prokurátor otvorene prirovnal americkú okupáciu k okupácii Varšavskej zmluvy z roku 1968 - on vie, čo je to Obranná dohoda s USA za zločin proti Slovensku! A Čaputová to považuje za „absurdné“. Zjavne netuší, čo to slovo znamená - to slovo je definíciou jej prezidentského výkonu.

Nuž ale áno, prirovanie k sovietskej okupácii je absurdné, pretože sovietski vojaci museli dodržiavať česko-slovenské zákony, zatiaľ čo tí americkí si tu môžu robiť, čo len chcú. Namiesto patetických rečičiek o roku 1968 by ste si mohli uvedomiť, vážená pani magisterka Čaputová, že sa do dejín zapíšete ako Tuka v sukni. Aj ten tlieskal, keď sa tu rozliezalo gestapo.

M. Borguľa: Neprijateľné, aby TOTO robili moji koaliční partneri
Rozprestretie vlajky akejkoľvek krajiny v pléne Národnej rady (NR) SR je neprijateľné, nepatrí to na jej pôdu. Vyhlásil to poslanec NR SR Martin Borguľa (Sme rodina). Kritizoval koaličných poslancov, ktorí v utorok (8. 2.) pred začiatkom diskusie... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Prázdne slová hlavy štátu

Namiesto toho, aby ste si naštudovali 25-stranovú právnu analýzu doktora Žilinku, tu splietate floskule a frázy, ktoré ani neviete poriadne preložiť z angličtiny. Láskavo si nedovoľujte na generálneho prokurátora, vážená, ten má na rozdiel od vás česť, vzdelanie a svojprávnosť. Ten pred voľbami nesľuboval, že zmluvu DCA s USA nepodpíše - on nie je podvodník ako vy!

Slovensko prosí h. c. JUDr. Maroša Žilinku, PhD., aby dal Mgr. Čaputovej doučovanie zo základov práva. Morálku jej žiaľ vštepiť nedokáže. Ani lásku k Slovensku. Tam zlyhala výchova. Bezcharakternosť sa liečiť nedá. Ale preboha, pán doktor Žilinka, naučte ju aspoň to, že prisahala na slovenskú a nie americkú ústavu!

Je hanbou národa

Ste vlastizradkyňa, pani Čaputová. Ste americká agentka. Ste hanba národa. A vaša nenávisť k Marošovi Žilinkovi pramení z vašich komplexov menejcennosti. Vidí to každý. Vy už ani nelezte na ulicu, vážená Madam Doložka. Mamičky budú ukazovať svojim detičkám, že aha - to je tá vlastizradkyňa, kvôli ktorej nás okupujú Američania. Nikdy nebuď ani ona!

Rázne slová Maroša Žilinku k ministrovi obrany
Generálny prokurátor Maroš Žilinka odmieta vťahovanie jeho osoby a prokuratúry ako nezávislej inštitúcie do politického boja. Uviedol to v reakcii na slová ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO) o tom, že Žilinka začal politickú kampaň a že sa... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.