Pellegrini: Prezidentka podpísala okamžite! Prečo sa všetci tak ponáhľali?
09 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Prezidentka zavŕšila svoje zlyhanie pri zmluve s USA! Jednoznačne to skonštatoval na Facebooku líder Hlasu Peter Pellegrini. Hlas sa chce podujať takmer na nemožné!

"Prezidentka Zuzana Čaputová okamžitým podpisom obrannej zmluvy s USA zavŕšila svoje doteraz najväčšie zlyhanie vo svojej funkcii," myslí si opozičný poslanec a líder Hlasu Pellegrini.

Odmietla vypočuť ľud

Podľa neho druhýkrát odmietla vypočuť ľud, na čele ktorého stojí a uprednostnila iný záujem. Jej postup pri schvaľovaní a podpise zmluvy s USA je temnou kapitolou jej doterajšieho mandátu, je presvedčený Pellegrini.

"HLAS po schválení zmluvy v parlamente vyzval hlavu štátu, aby ešte raz zvážila zásadné pripomienky generálneho prokurátora a aby zmluvu nepodpísala až do výsledku referenda," upozornil expremiér.

Prezidentka ratifikovala dohodu o obrannej spolupráci s USA
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v stredu ratifikovala dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA. TASR o tom informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec. "Interpretačná doložka, ktorú som k dojednanému textu zmluvy priložila, je súčasťou... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Prečo sa všetci tak ponáhľali?

No prezidentka podľa neho namiesto toho okamžite túto pre Slovensko nevýhodnú zmluvu podpísala. "Je mi veľmi ľúto, že všetci traja najvyšší ústavní činitelia sa kvôli čo najrýchlejšiemu podpisu zmluvy uchýlili ku krokom, ktoré nemajú nič spoločné s demokraciou, ústavnosťou a obhajobou národnoštátnych záujmov Slovenskej republiky," zamyslel sa Pellegrini.

A na záver dodal: "HLAS spraví všetko preto, aby si ľud v referende vynútil svoju vôľu, pretože len on je jediným skutočným nositeľom moci na Slovensku."

Blaha po odúhlasení dohody s USA: Tešia sa predčasne! Slovákom pomôže TOTO
Myslia si, že vyhrali, ale takúto po papuli od Slovákov ešte Američania nedostali! Takto okomentoval na sociálnej sieti odsúhlasenie dohody o obrannej spolupráci Slovenska s USA parlamentom opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Čo bude podľa neho... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.