Danko o hlasovaní v parlamente: Hádajte, kto sa ako jediný zdržal? TENTO chrapúň!
09 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Šéf parlamentu vás pekne chrapúnsky oklamal so zmluvou s USA! Presne takto sa prihovoril vo videu na sociálnej sieti šéf SNS Andrej Danko. Už to nie je smiešne, ako tento človek klame!

"Milí priatelia, videli ste hlasovanie v parlamente a jediný poslanec sa zdržal. Nebol to nikto iný, ako predseda Národnej rady Slovenskej republiky Boris Kollár, po dnešku chrapúň," začal svoje krátke video Kollárov predchodca Danko.

Hrá na dve strany

"Prečo to hovorím?" Pýta sa a následne aj odpovedá: "Lebo opäť hral na dve strany. Polovica jeho poslancov hlasovala za a polovica proti. A on, ako správny kápo sa zdržal. Už to nie je smiešne, ako tento človek klame," usúdil národniar.

"Bije sa do hrude a najlepšie sa mu diskutuje s Petríkom Pellegrinim, lebo mňa sa bojí," skonštatoval prekvapivo Danko.

Slováci, zabudnite na sľuby!

"Ale čo dodať? Ešte vždy je dosť, s prepáčením, hlúpych ľudí, ktorí mu veria, že zastaví exekúcie, veria, že sa postará, veria, že postaví aj niečo iné, ako svoj zámok v Hubiciach. Ale je mi to veľmi ľúto. Nebude zastavená žiadna exekúcia a nebude postavený žiadny byt. Borisko vás opäť pekne oklamal," uzavrel líder SNS.

Fico: Koaliční poslanci ani netušia, akú zradcovskú dohodu schválili!
Konanie, aké nemá v histórii Slovenska obdobu! Líder Smeru Robert Fico sa obul nielen do výsledkov hlasovania, ale predovšetkým do šéfa parlamentu. Pozrite, ako nazval Borisa Kollára! Podľa Fica je ukončenie začatej rozpravy k Dohode o spolupráci... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.