M. Borguľa: Neprijateľné, aby TOTO robili moji koaliční partneri
09 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Rozprestretie vlajky akejkoľvek krajiny v pléne Národnej rady (NR) SR je neprijateľné, nepatrí to na jej pôdu. Vyhlásil to poslanec NR SR Martin Borguľa (Sme rodina).

Kritizoval koaličných poslancov, ktorí v utorok (8. 2.) pred začiatkom diskusie o obrannej dohode rozprestreli pred rečníckym pultom ukrajinskú vlajku.

"Je pre mňa neprijateľné, aby na pôde NR SR moji koaliční partneri rozvíjali vlajku akejkoľvek krajiny. To na pôdu NR SR nepatrí," vyhlásil na stredajšej tlačovej konferencii Borguľa.

Čaká naša vláda na zázrak? (Marián Repa)
Názor Mariána Repu (Pravda) Na drastické zvyšovanie cien potravín a energií reagujú jednotlivé vlády rôznym spôsobom: niekde znižujú DPH (Poľsko), inde zastropovali ceny vybraných potravín (Maďarsko) alebo domácnostiam vyplatia jednorazový... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Utorkový incident

Utorkový incident sa začal tým, že poslanci Peter Krupa a Andrej Medvecký (obaja ĽSNS) sa postavili k rečníckemu pultu aj so slovenskou vlajkou. Následne k pultu prišli aj Jana Bittó Cigániková a Miroslav Žiak (obaja SaS) s ukrajinskou vlajkou. Poslanci ĽSNS obliali vodou ukrajinskú vlajku a ďalší členovia ĽSNS nakoniec štátny symbol Ukrajiny poslancom SaS vytrhli z rúk.

Veľvyslanectvo Ukrajiny v SR žiada za dehonestujúce správanie sa poslancov ĽSNS k ukrajinskej vlajke ospravedlnenie. Minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nominant SaS) už avizoval, že SR sa Ukrajine ospravedlní diplomatickou cestou.

Papaláš, ktorého nominovali „Obyčajní“ ľudia
Policajný prezident Hamran si užíva luxus plnými priehrštiami. Na dovolenku cestuje s podriadenou v štátnej limuzíne, na sebe má oblečenie a šperky za tisíce eur. Správu priniesol týždenník Plus 7 dní. Dočasne poverený policajný prezident Štefan... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Ján Papuga
?session=true

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.