Predpoveď Baby Vangy: Šesť dvojok - čo môže ľudstvo očakávať 22. februára 2022?
07 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Slávna bulharská jasnovidka Vangelia zanechala predpoveď, ktorej interpretácia sa vzhľadom na bezprostredný nástup 22. februára 2022 opäť stáva aktuálnou, píše portál yur-gazeta.ru.

Najnebezpečnejší deň pre celý svet

Odborníci o Vanginom proroctve o „piatich dvojkách“ v roku 2020 opäť diskutujú. Túto predpoveď citoval v programe ruskej televízie  bulharskú jasnovidku Sergej Kostornoj. V televíznom programe povedal: "Najnebezpečnejším dňom pre celý svet je deň, keď sa na jednom mieste zíde päť dvojok."

Kostronoj v programe „Nechajte ich hovoriť“ pripomenul, že Vanga predpovedala smrteľnú epidémiu. Hovorila o rezignácii Angely Merkelovej a osude Ruska. Ľudia budú podľa nej bojovať proti COVID-19 a novej chorobe, ktorá bude na Sibíri v dôsledku klimatických zmien pochádzať spod ľadu.

Drak bude chrliť oheň

Najalarmujúcejším dátumom je 22. február 2022, kedy sa v kalendári zbehne 6 dvojok naraz. A potom sa v priebehu roka zblíži 5 dvojok každý mesiac. Podľa Borisa Kjučukova, ktorý v roku 1993 navštívil jasnovidku, počas „piatich dvojok“ „drak chrlí oheň“. Interpretoval si to ako hrozbu z Číny, pretože práve s touto krajinou sa mýtické zviera spája.

Odborníčka objasňuje: Tajné zmluvy a diktát Pfizeru!
Pfizer diktuje Európskej komisii! Slovensko chcelo ísť pri nákupe liečiv na covid vlastnou cestou. No Pfizer si stanovil také podmienky, ktoré sú jednoducho neakceptovateľné! Gabriela Urbanová, ktorá zodpovedá za nákup liekov a očkovacích látok... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

„Vanga neuviedla konkrétny rok, ale všetci vieme, čo sa stalo napríklad v roku 2020. Nič zvláštne, nič nové sa nestalo. A „deň piatich dvojok“ môže prísť vo februári 2022,“ hovorí astrologička Evelina Soboleva.

Rok 2022 podľa Vanga hrozí energetickou krízou a klimatickými katastrofami

Bulharská veštkyňa nazval rok 2022 zlomovým bodom v živote ľudstva. Všetky ťažkosti budú spojené s energetickou krízou a klimatickými katastrofami. Povedala tiež, že v roku 2022 čaká svet globálny objav, ktorý ľudstvu pomôže urobiť veľký krok vpred.

Budeme prekvapení z objavov na Mesiaci?

Sama Vanga označila tento objav za „zdroj energie výkonnejší ako Slnko“. Môže odkazovať na mesiac. Pripomeňme, že Vanga mala na tento rok „kozmické“ proroctvá:

"Mesiac ukáže svoju skrytú stránku a celý svet bude zdesený tým, čo uvidí, ľudia si budú myslieť, akí boli hlúpi, že to ešte nikto nevidel. Celý svet sa na to pozrie a zachveje sa.“

Korčok odletel na Ukrajinu
Minister zahraničných vecí sa vybral na služobnú cestu na Ukrajinu. Na palubu českého špeciálu nasadol spolu s kolegami z Rakúska a Českej republiky. Podľa názoru niektorých osobností, sa jedná iba o bohapusté plytvanie štátnych financii, vzhľadom... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Toto proroctvo sa predtým pokúsil rozlúštiť chemik Anton Ryzhenkov. „Je to skôr o prieskume Mesiaca a doslova súťaži o jeho povrch. Táto súťaž viedla k rozvoju lunárnych programov v Spojených štátoch, Číne a Rusku. Takže v Rusku je spustenie automatickej medziplanetárnej stanice Luna-25 naplánované na máj tohto roku,“ komentoval vedec.

Pokiaľ ide o politiku, Vanga predvídala, že v roku 2022 sa vzťahy medzi Amerikou a Ruskom nielen skomplikujú, ale môžu sa dokonca na nejaký čas zastaviť. Zároveň budú prekvitať vzťahy medzi Ruskom a Čínou.

V dôsledku globálnej krízy sa chudoba vo svete zhorší. Ľuďom odporučila, aby boli trpezliví, keďže mnohým sa v roku 2022 nepodarí zlepšiť ich finančnú situáciu.

Európa uvoľňuje opatrenia: Slovákov to čaká najskôr v tento dátum!
Kedy sa Slovensko vráti do normálu? Aj keď u nás zatiaľ padajú rekordy v počtoch nakazených, Európa začala s veľkým uvoľňovaním opatrení. Ukázalo sa totiž, že omikron vlna je veľmi intenzívna ale rýchla. Európa postupne opatrenia ruší Medzi... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Nostradamus predpovedal svetový mier medzi Ukrajinou a Ruskom napriek nespokojnosti Spojených štátov

Stredoveký astrológ a alchymista Michel de Notredam, známejší ako Nostradamus, predpovedal udalosti až do roku 3797. Nostradamus vyložil svoje proroctvá vo veršoch nazývaných štvorveršia. Mnohé z jeho predpovedí, ako napríklad vzostup Adolfa Hitlera a druhá svetová vojna, sa naplnili.

Posledné obdobie na rozpútaniu globálneho ozbrojeného konfliktu

Podľa proroka sa v roku 2022 začnú vzťahy medzi krajinami zlepšovať, bude pokračovať boj proti nezvratným klimatickým zmenám a začne sa rozvoj vesmírnej turistiky. Takže Rusko a Ukrajina podpíšu mierovú dohodu v roku 2022, hoci Spojené štáty budú proti. Veril tiež, že roky 2022-2041 sú posledným obdobím svetových dejín, kedy môže dôjsť k rozpútaniu globálneho ozbrojeného konfliktu.

Predpovedal aj cestovanie turistov do vesmíru. Mimochodom, táto predpoveď sa už začala napĺňať v predstihu. A tak v máji 2021 priletela na ISS prvá súkromná kozmická loď Crew Dragon na svete, v decembri sa k Medzinárodnej vesmírnej stanici dostal Sojuz MS-20 s ruským kozmonautom a japonskými turistami. 

Násilná smrť bývalého riaditeľa Bučku: Polícia varuje pred TÝMTO
Na závery je zatiaľ priskoro! V prípade smrti bývalého riaditeľa Vojenskej spravodajskej služby (VSS) Petra Bučku je zatiaľ predčasné vyvodzovať akékoľvek závery, píše portál 1pluska.sk. Viaceré vyšetrovacie verzie Odbor komunikácie a prevencie... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

V decembri 2022 zasiahne planétu dážď asteroidov

Nostradamus tiež predpovedal, že v decembri 2022 zasiahne planétu dážď asteroidov. „Ak do oceánu spadne dostatočne veľká skala, môže to spôsobiť obrovské prílivové vlny, ktoré sa preženú po zemi a spôsobiť veľké zničenie. Zemetrasenie spustí aj cunami a nevyčísliteľné škody by mohla spôsobiť stúpajúca morská voda,“ píše bulharské vydanie Fakty.

Americká mena podľa jeho predpovede pôjde prudko dole. Striebro a bitcoin sa však stanú zdrojmi, do ktorých sa oplatí investovať. Okrem toho v roku 2022 počítač po prvý raz získa sebauvedomenie, čo bude ľudstvo ohrozovať vážnymi následkami.

Sudkyňa M. Kosová to už nevydržala
Sudkyňa bratislavského krajského súdu Marcela Kosová sa v pondelok vzdala členstva v Súdnej rade SR. TASR to potvrdila s odôvodnením, že ide o reakciu na viaceré kroky, ktoré sa v poslednom čase v Súdnej rade SR a justícii diali. Upozornil na to... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.