Korčok odletel na Ukrajinu
07 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Minister zahraničných vecí sa vybral na služobnú cestu na Ukrajinu. Na palubu českého špeciálu nasadol spolu s kolegami z Rakúska a Českej republiky. Podľa názoru niektorých osobností, sa jedná iba o bohapusté plytvanie štátnych financii, vzhľadom k tomu, že táto osôbka skutočne nemá Ukrajine a ani Rusku čo ponúknuť.

"Práve odlietame v trojici na palube českého špeciálu spolu s českým a rakúskym kolegom na dvojdňovú návštevu Ukrajiny." Uviedol Kročok svoj status.

Potrebujú solidaritu?

"V napätej situácii je dôležité prejaviť solidaritu Ukrajine, nášmu bezprostrednému susedovi. Dnes navštívime východ krajiny, konkrétne Stanicu Luhanskú – mestečko na línii kontaktu v Luhanskej oblasti, aby sme sa oboznámili so situáciou priamo na mieste. Zajtra bude naša návšteva pokračovať rokovaniami v Kyjeve."

Uvidíme akénvé vtipné fotografie nám ponúkne jeho hovorca p. Tomaga, podobne ako to bolo pri "pracovnej" návšteve Moldavska.

Šach mat pani prezidentka
Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha na svojom facebookovom profile uverejnil list pre prezidentku Zuzanu Čaputovú. Teší sa, že sleduje jeho statusy a chcel by ju naučiť niečo viac o tom liberalizme, ktorým sa obklopila. Zároveň vyslovuje silnú... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.