Násilná smrť bývalého riaditeľa Bučku: Polícia varuje pred TÝMTO
07 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Na závery je zatiaľ priskoro! V prípade smrti bývalého riaditeľa Vojenskej spravodajskej služby (VSS) Petra Bučku je zatiaľ predčasné vyvodzovať akékoľvek závery, píše portál 1pluska.sk.

Viaceré vyšetrovacie verzie

Odbor komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru upozorňuje, že hoci vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci úkladnej vraždy, pracuje sa s viacerými verziami. 

"V danej veci sa pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami, z ktorých na základe získaných dôkazov nebola doposiaľ ani jedna definitívne potvrdená alebo vyvrátená. Je predčasné vyvodzovať akékoľvek závery. Účelové podsúvanie ktorejkoľvek verzie širokej verejnosti vyšetrovanie sťažuje," uviedlo policajné prezídium.

Médiá by si nemali vymýšľať hrôzostrašné scenáre

Polícia zároveň kategoricky odmietla tvrdenia v článku týždenníka Plus 7 dní o tom, že zviazané ruky považujú vyšetrovatelia za hrôzostrašný odkaz a potenciálnu výstrahu pre iných. "Vyšetrovatelia pracujúci na tomto prípade sa v uvedenom kontexte nikdy nevyjadrili," deklarovali.

Bučkovo telo našli podľa medializovaných informácií 25. januára v kameňolome Slovenského vodohospodárskeho podniku v Bratislave pri Devíne. Jeho smrť vyšetruje Národná kriminálna agentúra.

Budeme si za záchranku platiť?
Záchranná zdravotná služba. Väčšine z nás pri jej zvuku po chrbte prebehne mráz, iní si ju volajú, keď potrebujú doviezť lieky z lekárne, či keď sa prejedia. Bude spoplatnená? Nie je ich nedostatok V súčasnosti pripadá jedna posádka asi na... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.