Úvaha, hodná génia
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Najmúdrejšia Vasilicia - Veronika Remišová s nejakými dvomi percentami občianskej podpory zas kádruje. Boľševik by závidel. Na sociálnej sieti sa posťažovala na to, že doteraz verným a poslušným slepým sa vracia aspoň schopnosť rozlišovať tmu a svetlo.

"Niektoré mienkotvorné denníky začínajú verejne snívať o “rehabilitácii” Petra Pellegriniho. Vraj sa stačí “vymedziť”  voči Smeru a Hlas môže byť “drahou nevestou”." Znie perla Veroniky Remišovej z pomerne jej bohatej bižutérie trápností.

"Je totálnou stratou pamäti blúzniť o nejakej “rehabilitácii” Hlasu, ktorý je presne to isté, čo Smer. " Domnieva sa Veronika Remišová.

Toto muselo dať práce

"Tá istá DNA, tá istá rétorika, to isté pokrytectvo a zbabelosť, tá istá náklonnosť na robenie podivných kšeftov, ktoré dnes vyšetruje Európska prokuratúra, rovnaké obvinenia z korupcie (Žiga, Kažimír), či krabice od šampanského."

"Denisa Saková bola ministerkou vnútra úplne rovnako ako Robert Kaliňák v čase, keď sa zneužívala polícia a vládli tam mafiánske praktiky."

A čo tak dotácie OĽaNO?

"Jediným rozdielom snáď je, že oligarchovia Smeru preferovali kšefty v tradičnom pôdohospodárstve, biznis partneri Hlasu uprednosťňovali výživnejšie kšefty so štátnym IT. Smer a Hlas je to isté a ich návrat spoločne s fašistami a extrémistami by znamenal návrat k praktikám, ktoré viedli k vražde Kuciaka a jeho snúbenice." Končí svoj žlčovitý status na sociálnej sieti Veronika Remišová. ťažko komentovateľný bežnými výrazovými prostriedami.

Čarodejnice upaľujte bezo mňa
"Čarodejnice upaľujte bezo mňa," píše poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok a odkazuje, že na inkvizičných procesoch ústavnoprávneho výboru parlamentu s generálnym prokurátorom Marošom Žilinkom sa za žiadnych okolností nemieni podieľať. V príspevku na... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

__________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.