Koľkí ju asi vypli?
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Prezidentkin príhovor vyvolal prakticky okamžite búrlivé reakcie. Medzi nimi nechýba ani tá od poslanca Tomáša Tarabu na sociálnej sieti.

"Hlavná tvár kampane vakcína je sloboda predstúpila pred národ, o ktorom sa vyjadrila, že mu nerozumie a vyzvala ho, aby nepočúval hoaxy. Zrejme v tom momente ju všetci vypli."

Sme proste zmätení

"Vysvetlila nám, že krízu na Ukrajine vnímame ako zmätení a prečítala nám verziu, ktorú by rada bola keby sme si osvojili ako si ju poslušne osvojila asi ona".

"Lebo Sulík"
"Lebo Sulík" - z prostredia OĽaNO to už znie ako odrhovačka, trápna a smiešna. Koaličná rada sa nedohodla na riešení rastu cien energií. Vyplýva to z vyjadrení predsedov klubov OĽANO Michala Šipoša a klubu SaS Anny Zemanovej. "Na včerajšiu... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

_________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.