Absurdná logika bruselských slniečkárov
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Takáto absurdnosť sa môže stať len v Bruseli." Píše na sociálnej sieti Milan Uhrík a ak chcete vedieť aká, čítajte ďalej.

"Mali sme dnes zasadnutie europarlamentnej delegácie pre vzťahy EÚ - Rusko kvôli možnej vojne na Ukrajine." Vysvetľuje Uhrík.

Demokratický Mníchov repríze - o nás bez nás

"Spýtal som sa, že prečo tam o Rusku rozpráva ukrajinský veľvyslanec, a nie Rus? Veď snáď o tom delegácia pre vzťahy s Ruskom má byť. Či právo vyjadriť sa má len jedna strana?"

Dialóg bez toho druhého, paráda!

"Nuž vraj Europarlament už pred cca 4 rokmi prerušil vzťahy s ruskou Dumou, lebo slniečkarom sa nepáčilo, ako dopadli voľby v Rusku.
Takto vyzerajú ich bruselské "diskusie". Žiadne dialógy, len vzájomné pritakávačky. Neznesú iný názor. Každého iného vyhodia, umlčia.
Progresívne dúhové šialenstvo je najväčšia hrozba pre moderné ľudstvo. Pozor na nich." Varuje Milan Uhrík.

Zdá sa, že USA postupne odídu odvšadiaľ
USA nariadili rodinám vládnych pracovníkov, aby odišli z Bieloruska, informuje agentú ra TA SR. Spojené štáty v pondelok v súvislosti s narastajúcimi obavami týkajúcimi sa hroziacej ruskej invázie na Ukrajinu nariadili rodinným príslušníkom... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík
?session=true

_________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.