Trápne, smiešne a detinské, pani prezidentka!
01 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Uverí ešte niekto patetickej pani prezidentke, čo síce "citlivo vníma" a "pamätá si" okupáciu ČSSR z roku 1968, ale pokojne poverí ministra Naďa, aby podpísal "pozývací list" pre armádu USA?

Zamýšľa sa Monika Sofiya Soročinová.

Kozmická rýchlosť

"Minister Naď by si mal pri tejto príležitosti urobiť výlet do USA ešte tento týždeň a podpísať okupačnú dohodu vo Washingtone! Hmm, nezaháľajú veru…" Zamýšľa sa Soročinová. 

Zase tá interpretačná doložka...

M. S. Soročinová pripomína, že "trápna, smiešna a detinská “interpretačná doložka” Čaputovej nemá na túto okupačnú zmluvu žiadny vplyv a nijako Slovenskú republiku ani jej občanov nechráni."

ZMOS: Vláda na nás kašle! Už túto stredu zvolávame protest!
Priamo pred budovou vlády počas rokovania kabinetu! Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) si vybral ideálny čas a ideálne miesto na svoj protest. Prídete ich v stredu podporiť? Takto to ďalej nejde! ZMOS toho má už plné zuby! I keď Združenie... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pre ľahšie pochopenie diania

nám Soročinová ponúka vysvetlenie postupu prijatia takejto obojstrannej dohody:

1. Zmvluvu schválila vláda SR

2. Následne, na základe poverenia prezidenta, zástupca vlády SR (teda Naď) podpíše zmluvu spolu so zástupcom vlády USA. (Mimochodm nechápem prečo by mal na náklady SR ešte nejaký Naď letieť do USA, mal prísť zástupca vlády USA sem, keď im už odovzdávame naše územia.)

3. Zmluva ide na hlasovanie do NR SR.

4. Pokiaľ zmluva bude schválená väčšinovým hlasovaním v NR SR, ide na podpis prezidentovi.

5. Čaputová sa už vyjadrila, že zmluvu podporuje, teda ju podpíše.

6. Po podpise Čaputovej, vlastizrada a okupácia Slovenska je spečatená.

Matovišova sestra Belicová: Nie som dezolát, opica, ani múdrosráč. Ide mi len o pravdu
Zuzana Belicová roky podporovala hnutie svojho brata. V ostatnej dobe je toho priveľa aj na ňu. Tentokrát na svojej nástenke zverejnila dôležitú informáciu. "Toto je dôležité" Otvára Belicová svoj status: "Momentálne tu koaliční ministri a ich... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.