Remišová o amerických vojskách na Slovensku: Nevidím v tom žiadny problém!
30 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Nevidím problém v prítomnosti amerických vojsk na Slovensku! Takto reagovala podpredsedníčka vlády Veronika Remišová v diskusnej relácii RTVS o 5 minút 12 na situáciu na hranici medzi Ukrajinou a Ruskom.

Televízie Remišovej ulahodili

Líderka Za ľudí a šéfka rezortu investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová mala ešte pred nedávnom v zuboch všetky televízie. Vo svojom statuse na sociálnej sieti sa posťažovala, že nikto jej na obrazovke nedáva dostatočný priestor. 

"Ako vyrobiť zo strany, ktorá ani neprešla parlamentnými voľbami najsilnejšiu stranu? Jednoducho. Dáte jej priestor v televíznych diskusiách – najlepšie každý druhý týždeň na úkor všetkých ostatných strán, ktoré férovo a poctivo prešli parlamentnými voľbami," nevedela to rozdýchať Remišová. 

Menej je niekedy viac

Tak teda má, čo chcela! I keď sa hovorí: Rozmýšľaj nad tým, čo si želáš! V prípade líderky strany Za ľudí totiž platí, že menej je vždy viac. Na obrazovke je týždeň čo týždeň a chrlí jednu múdrosť za druhou.

Líderka Za ľudí opäť zúri: Tentoraz nevie rozdýchať počíňanie televízií!
Verejnoprávna či súkromná všetko jedno! Podpredsedníčka vlády Veronika Remišová má v zuboch všetky televízie. Vo svojom statuse na sociálnej sieti sa posťažovala, že nikto jej na obrazovke nedáva dostatočný priestor. A to má nový účes! Veronika,... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

NATO je obranné spoločenstvo

Remišová totiž najnovšie nevidí problém v prítomnosti amerických vojsk na Slovensku. „Sme členmi NATO, slobodne sme si toto spojenectvo vybrali a treba zdôrazniť, že NATO je obranné spoločenstvo," uviedla.

Podľa nej Organizácia Severoatlantickej zmluvy (NATO) zabezpečuje obranu svojich členov. Reagovala tak na situáciu, keď Spojené štáty americké avizovali, že do oblasti východnej Európy vyšlú vojakov.

Ak to bude potrebné, nevidím absolútne žiadny problém

Na otázku pozície Vlády SR v prípade vyslania amerických vojakov na východnú hranicu Slovenskej republiky odpovedala, že v tom nevidí problém. „Ak to bude potrebné a ak budeme potrebovať posilniť našu obranyschopnosť, tak ja nevidím absolútne žiadny problém," skonštatovala Remišová.

O čom sa mlčí? Lekár si posvietil na vakcínu Pfizer. Vyšli najavo mrazivé podrobnosti!
Očkovať sa, či neočkovať experimentálnou vakcínou od Pfizeru zvanou Comirnaty? Je skutočne bezpečná a účinná? V rozhodovaní vám môže pomôcť lekár a psychológ Vratislav Kalenda, ktorý v rozhovore pre české Parlamentní Listy popísal informácie v... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.