Streda bude deň Republiky pred parlamentom - možno aj váš!
28 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Zdá sa, že streda bude nie len dňom, keď zasadne vláda, ale aj dňom, keď sa bude konať protest. Na Hromnice sa chystá ďalší protest so začiatkom o 16:00 pred NR SR.

Pozýva naň vedenie hnutia Republika. 

Prečo by sme tam mali byť

Milan Mazurek odpovedá, že by sme sa už mali zobudiť z tejto nočnej mory: "Americké vojenské základne, vojská NATO na Slovensku, povinné očkovanie, odobratie ľudských práv väčšine Slovákov, klamstvá, podvody, korupcia, zadlžovanie..." Predseda hnutia svojho kolegu dopĺňa: "Príďte aj vy zatlačiť na poslancov, nech cítia nesúhlas verejnosti, nech odmietnu túto vojenskú zmluvu s agresorom."

Hlas - SD: Ľudia nie sú excelovská tabuľka
Gastro sektor urgentne potrebuje pomoc štátu - to bola téma dnešnej tlačovej besedy v Košiciach, ktorou lídri strany Hlas-SD zavŕšili trojdňovú cestu po Slovensku. V plnej sile Práve cestovný ruch a gastro sektor je ten, ktorého sa korona kríza... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chce to rázny odpor

"Heger, Matovič, Remišová, Sulík a Kollár vedú najhoršiu vládu, akú Slovensko zažilo! V protestoch preto musíme pokračovať a vládu zastaviť ráznym odporom," píše M. Mazurek na svojej stránke na sociálnej sieti s tým, že: "Vidíme sa pred parlamentom už v stredu o 16:00. Priamo počas rokovacieho dňa, keď budú všetci koaliční stroskotanci priamo v budove."

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. 

Pani prezidentka, nie je TOTO náhodou pokrytectvo?
Judita Laššáková sa tentokrát pozrela na niečo, čo asi najviac leží na srdci našej pani prezidentke. Na ekologickú stránku vojnovej techniky v chránenom území. A pozvala na veľmi dôležité stretnutie. Skúšali ste stavať v CHKO? V jednej takej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balašková