Uhrík z hnutia Republika: Belgicko i Slovensko bojujú proti totalitným vládam    
27 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Predseda hnutia Republika a poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík vo svojom videu poukázal na to, že ľudia sa búria proti „covid totalite“. Tvrdí, že západ je na pokraji občianskej vojny! V Bruseli, hlavnom meste Európy, protestovalo 50 000 ľudí proti opatreniam.

O tom však naše mainstreamové médiá mlčali. „Keby však protestovalo 50 progresívcov za očkovanie, o tom by sme počúvali týždeň,“ povedal Uhrík. Veľká časť z protestujúcich bola podľa neho zaočkovaná a protestovali proti tomu, ako ich vláda klame, že ide v týchto obmedzeniach o zdravie. Lebo podľa nariadení už aj dva razy očkovaní sa budú považovať za nezaočkovaných. Podľa neho už všetci majú toho „plné zuby“. Aj covid pasy už nazývajú „covid shit pasy“.

VY TAM "HORE", počuli ste včerajšie NIE? (Veľká FOTOGALÉRIA)
Niekoľkotisícový dav sa na podnet opozičnej strany Smer sociálna demokracia stretol pred prezidentským palácom, aby zakričal jasné "Nie!" To znelo ako vlastizradnej dohode s USA, tak aj katastrofálnemu nezáujmu vlády o občana a jej neschopnosti... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Aj proti nezmyselnému očkovaniu detí

Protestovalo sa aj proti nelogickému očkovaniu detí. Svojím videom so vsunutými zábermi z protestov v Bruseli chcel Uhrík poukázať na to, ako to v ľuďoch vrie a ak sa to bude stupňovať, môže to vyvolať občiansku vojnu.   

Epidémia sa zmenila už len na biznis a politickú totalitu. Vznikol obrovský korona priemysel, ktorý sa teraz „zubami-nechtami“ bráni skončeniu „pandémie“ a korumpuje celé vlády.

Normálne krajiny ustupujú z opatrení

Sú známe krajiny, ktoré ustupujú z totalitných obmedzení. Uhrík uvádza ako príklad normálnych vlád štáty Írsko, Británia, Dánsko, Veľkú Britániu, Poľsko. Definitívne rušia všetky obmedzenia. „Despotické a psychopatické vlády (ako je slovenská či belgická) však pokračujú v šikanovaní ľudí ďalej s jasným cieľom - pokoriť a podrobiť si ľudí, lebo inak si moc nedokážu udržať. V týchto štátoch si ľudia musia slobodu vybojovať sami!“ hovorí Uhrík.

Bekmatov. USA budú bojovať proti Rusku do posledného Slováka
Tak, ako na svojej sociálnej sieti sľuboval, k davu na námestí sa prihovoril aj predseda hnutia Socialisti, Artur Bekmatov. Impulz na spájanie síl Pozvánku na tento protest Socialisti vnímajú ako gesto vyzývajúce k spolupráci. "Celé týždne... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Rozumné vlády podľa Uhríka počúvajú svojich občanov. Na druhej strane máme despotické a psychopatické vlády, kde si ľudia musie zmeny vybojovať sami. „V našej vláde máme salarabanda Hegera, psychopata Matoviča a bezcitný stroj Lengvarský. V Belgicku je vo vláde môj bývalý kolega europoslanec, ktorý je v súčasnosti už ministerkou a vicepremiérkou Petra de Sutter.

Chcú svojou mocou pokoriť národ

Obe tieto vlády majú spoločné to, že si chcú ľudí podrobiť a chcú ich pokoriť. Oba národy však majú spoločné to, že sa týmto totalitným vládam chcú vzoprieť. A chcú bojovať za slobodu,“ povedal Uhrík vo videu.   

Uhrík vyzýva, aby sme sa nevzdávali zápasu za slobodu, živobytie a normálny život: „Raz to budú Hegerovia a Naďovia, kto bude zo svojich úradov doslova utekať! Za republiku.“

Fico na PROTESTE: Prezidentka ušla do DUBAJA. "Stačilo, musia prísť predčasné parlamentné voľby!"
K moci sa dostali vagabundi, ktorí si pomýlili zastupiteľskú demokraciu s vládnou diktatúrou, povedal dnes na proteste pred prezidentským palácom Erik Kaliňák (SMER - SD). Na proteste vystúpil Ľuboš Blaha, po ňom podpredseda strany Erik Kaliňák a... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.