Fico na PROTESTE: Prezidentka ušla do DUBAJA. "Stačilo, musia prísť predčasné parlamentné voľby!"
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

K moci sa dostali vagabundi, ktorí si pomýlili zastupiteľskú demokraciu s vládnou diktatúrou, povedal dnes na proteste pred prezidentským palácom Erik Kaliňák (SMER - SD).

Na proteste vystúpil Ľuboš Blaha, po ňom podpredseda strany Erik Kaliňák a až v závere predseda strany Robert Fico.

Prítomní sa zasmiali na informácii, ktorú im Erik Kaliňák sprostredkúval, že je na proteste prítomných iba pár stoviek ľudí. Kaliňák davu položil v rámci svojho vystúpenia aj otázky. Pýtal sa: "Ste proti obrannej zmluve s USA? Ste proti vojne s Ruskom? Ste proti povinnému očkovaniu? Ste za predčasné voľby?" Dav kričal: "...áno"!

Vystúpil aj Richard Takáč. Spomenul rapídne zvyšovanie cien potravín. A pripomenul, že napriek snahe zvolať mimoriadne schôdze na túto tému, nedostali odpoveď a schôdze zvolané neboli. Odkaz, ktorý Takáč uviedol bol: "Stačilo, musia prísť predčasné parlamentné voľby!" A prítomní s ním súhlasili.

Vystúpili aj Ladislav Kamenický, Juraj Blanár.

Záver patril samotnému predsedovi strany SMER - SD, Robertovi Ficovi. Fico pripomenul, že všetky procesy, ktoré musia viesť k výmene vlády, musia byť demokratické. Fico vyzval opozíciu, aby zabudli na roztržky v rámci opozície a išli do úspešnej petičnej akcie za predčasné parlamentné voľby.

Viac vo videu:

 

Strana SMER - SD sa v osobitnom príspevku poďakovala prítomným: "ĎAKUJEME, BOLI VÁS TISÍCE! Zo srdca ďakujeme obrovskému množstvu ľudí, ktorí ukázali tentokrát v Bratislave, čo si myslia o deštrukcii sociálneho a právneho štátu, o obrovskom zdražovaní a ohrozovaní bezpečnosti Slovenska vládou E.Hegera a prezidentkou Z. Čaputovej," napísali na sociálnej sieti.