VY TAM "HORE", počuli ste včerajšie NIE? (Veľká FOTOGALÉRIA)
27 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Niekoľkotisícový dav sa na podnet opozičnej strany Smer sociálna demokracia stretol pred prezidentským palácom, aby zakričal jasné "Nie!" 

To znelo ako vlastizradnej dohode s USA, tak aj katastrofálnemu nezáujmu vlády o občana a jej neschopnosti riešiť takmer akúkoľvek situáciu v krajine.

Pohnoja, čo môžu

Aj to bola jedna z odpovedí ľudí, ktorí boli na proteste. "Videla som autá z Popradu, my sme prišli od Prievidze, počula som východniarov, ale aj Záhorákov. Prečo sme tam šli my? Viete, ono je to tak. Pred covidom sa pri troške snahy uchránim. Pred tým, aby bolo Slovensko bojiskom, neviem uchrániť ani seba, ani mojich blízkych."

Kysučan Vlado bol na proteste preto, lebo "Ja by som chcel, aby sa moje vnúčatá nemuseli pri pohľade na letiace lietadlo báť, čo sa deje, ale aby mohli snívať o diaľavách, kam asi letí a vezie ľudí. Nehovoriac o tom, že pred pár rokmi sme prestali kúriť tuhým palivom, naša dedina sa plynofikovala. U nás je vykurovacia sezóna od konca augusta do júna. Budeme mrznúť, lebo pri tristoeurových dôchodkoch a minimálnej mzde sa budeme tešiť, keď aspoň uvaríme?" 

Soročinová: Prvou obeťou konfliktu Rusko - USA sa stáva Ukrajina
Monika Sofiya Soročinová sa pozastavila nad situáciou na Ukrajine. Kým naši ministri Naď a Korčok prorokujú konflikt na Ukrajine a preto vraj potrebujeme podpísať zmluvu s USA čím skôr, realita je trošku iná... Má toho Ukrajina dosť? Podľa M.... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pani prezidentka otvárala Slovenský deň v Dubaji

Asi každému je jasné, že taká prezidentská cesta sa pripravuje mesiace dopredu. Ale. Viete si predstaviť, že vám "horí dom" a vy idete na služobnú cestu? Nuž pani prezidentka o proteste určite vedela. Veľa ľudí len nechápavo krútilo hlavou, že nie je "doma", keď je tu "horúco". Na proteste bola aj Andrea z Rožňavy: "Prezidentka je v Dubaji. Možno si pripravuje pôdu. Veď Sulík už má ranč v Austrálii, možno aj ona cíti, že sa treba niekam upratať v prípade, že nebude znovu zvolená."

(Všetky fotografie sú zverejnené so súhlasom ich majiteľa)

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD