Matovičova sestra Belicová sa pýta: Kto ešte potrebuje naše letiská k úderu na Rusko?
27 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Slovensko nepotrebuje špeciálnu okupačnú zmluvu s USA! Myslí si to Zuzana Belicová, sestra nášho experta na všetko - Igora Matoviča. Ľudia si zase myslia, že do politiky mala ísť ona a nie jej brat!

Ostatní naše letiská nepotrebujú?

"Má Slovensko uzavretú dohodu o “obrannej” spolupráci, takú akú máme podpísať s USA, aj s inými krajinami ako sú napríklad Maďarsko, Rakúsko, Poľsko alebo aj s Českou republikou?" Pýta sa vo svojom statuse na sociálnej sieti Belicová.

A kladie ďalšie otázky: "Či tieto krajiny nepotrebujú naše letiská na to, aby z nich mohli štartovať ich stíhačky smerom na Rusko v prípade vojnového konfliktu? Tieto krajiny nepotrebujú mať na našom území rozmiestnenú svoju armádu, ani jadrové zbrane, ktoré by mohli byť tiež použité vo vojne proti Rusku? Máme s nimi uzavreté také dohody?"

Podľa Belicovej totiž ak nemáme, tak nepotrebujeme ani tú špeciálnu okupačnú len s USA, aby sa Slovensko stalo americkou vojenskou základňou.

Belousovová naložila Matovičovi: TOTO môže povedať len neschopné, cynické a bezcitné hovädo!
Voľby sa skončili, na sľuby zabudnite! Presne toto si myslí o postupoch predsedu najsilnejšej koaličnej strany a expremiéra Igora Matoviča bývalá národniarka a politička Anna Belousovová. Vo svojom statuse na sociálnej sieti mu to poriadne... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Toto môže podpísať len diabol!

Pod statusom sa vzápätí rozbehla čulá diskusia. "Všade tam, kde vstúpila čižma okupanta z USA, ostalo len rozvrátene hospodárstvo a ekonomika, bieda a plač," myslí si Romanko.

Stanislava však pripomína: "Ak sa nemýlim, tak máme s ČR ohľadne ochrany vzdušného priestoru. Ale obsah zmluvy nepoznám, napriek tomu vylučujem podobnosť s tou americkou..."

"Zuzana Belicova hovorím to už dávno, Vy ste mali ísť do politiky, nie Váš brat!" Myslí si Radovan.

Tak TOTO jej NEVYŠLO! L. Ď. Nicolsonová chcela senzáciu, obišla s dlhým NOSOM.
Europoslankyňa L. Ďuriš Nicolsonová sa chcela národu pochváliť ako investigatívna novinárka a na sociálnej sieti zverejnila príbeh ako cestovala z Bruselu. Na letisku však zhliadla jej kolegu europoslanca a lídra hnutia Republika M. Uhríka, ktorý... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Do debaty pod statusom Belicovej sazapojil aj Juraj: " Je to ozaj strašné, dohoda so svetovým vraždiacim vojskom, ktoré bude od nás číhať na Rusko a my sa staneme k vôli nim terčom, bojiskom a všetci môžeme zahynúť pre pár skorumpovaných bláznov ktorí ujdú? Toto môže podpísať len diabol!

"Už teraz by im mal niekto kompetentný oznámiť, čo s nimi bude potom, keď im skončí dočasná moc, aby boli pripravení niesť za svoje rozhodnutia a skutky plnú zodpovednosť," upozorňuje Martin.

Slovenské školy v kóme! Ale nie kvôli omikronu, na vine je náš DIVNÝ systém!
A je to tu! Omikron zavítal na Slovensko v plnej sile a nešetrí ani deti z materských či základných škôl. A práve to predstavuje najväčší problém. Do 10 dní môžeme mať doma až štvrtinu populácie. Čo s tým? Analytici z Dáta bez pátosu varujú, že do... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.