Belousovová naložila Matovičovi: TOTO môže povedať len neschopné, cynické a bezcitné hovädo!
27 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Voľby sa skončili, na sľuby zabudnite! Presne toto si myslí o postupoch predsedu najsilnejšej koaličnej strany a expremiéra Igora Matoviča bývalá národniarka a politička Anna Belousovová. Vo svojom statuse na sociálnej sieti mu to poriadne vytmavila!

Národniarka v prvom rade pripomenula, čo presne minister financií k zníženiu DPH na potraviny povedal a vo svojom statuse ho citovala. 

"Návrh, tak ako je postavený, by predstavoval výpadok pre štátny rozpočet približne 150 až 200 miliónov eur ročne. Čakáme na návrh, ktorý zatiaľ neprišiel. Prišlo to A, čakáme, komu zobrať 150 až 200 miliónov eur ročne, či teda.. "... ten, kto to navrhuje "chce zobrať zdravotníkom alebo záchranárom, učiteľom alebo deťom v škôlkach. My sme pripravení počúvať,” uviedol Matovič.

Prehajdákali už miliardy!

"Vážený pán minister, tých 150 - 200 miliónov vytiahnite z vlastného vrecka VY! Občanom tejto republiky ste svojimi idiotskymi, chorými nápadmi prehajdákali už miliardy !!! 150-200 miliónov je oproti tomu kvapka v mori," píše rozčúlená Belousovová.

Tak TOTO jej NEVYŠLO! L. Ď. Nicolsonová chcela senzáciu, obišla s dlhým NOSOM.
Europoslankyňa L. Ďuriš Nicolsonová sa chcela národu pochváliť ako investigatívna novinárka a na sociálnej sieti zverejnila príbeh ako cestovala z Bruselu. Na letisku však zhliadla jej kolegu europoslanca a lídra hnutia Republika M. Uhríka, ktorý... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Podľa nej vláda, ktorá minula miliardy na boj s pandémiou a výsledkom bolo dvakrát svetové prvenstvo v počte zomrelých na kovid, vláda, ktorá nakupuje bojovú techniku za miliardy eur, si Matovičovými ústami dovolí povedať, že nemá 200 miliónov eur na podporu vlastných občanov?!

Vypýtajte si tých 200 miliónov od Pavlínky

"Takéto niečo môže povedať len neschopné, cynické a bezcitné hovädo. Choďte si tých 200 miliónov vypýtať od Pavlínky," pritvrdila politička.

Pripomenula mu aj jeho minulé pôsobenie v slovenskom parlamente: "V opozícii ste často s obľubou vrieskali o osobnej zodpovednosti politikov za spôsobené škody. Alebo aj to bol len podvod ako všetky vaše predvolené sľuby v štýle: voľby sa skončili, na sľuby zabudnite?!" Uzavrela Belousovová svoj status otázkou na mieste.

Slovenské školy v kóme! Ale nie kvôli omikronu, na vine je náš DIVNÝ systém!
A je to tu! Omikron zavítal na Slovensko v plnej sile a nešetrí ani deti z materských či základných škôl. A práve to predstavuje najväčší problém. Do 10 dní môžeme mať doma až štvrtinu populácie. Čo s tým? Analytici z Dáta bez pátosu varujú, že do... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.