Tomáš Taraba venoval poslancovi Krúpovi status: Velikáni sa rodia raz za 100 rokov
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Krátky príspevok na sociálnej sieti venoval poslanec NR SR, Tomáš Taraba (NS - Život) predsedovi Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Jurajovi Krúpovi (OĽaNO).

Juraj Krúpa sa poďla Tomáša Taraba mal pred niekoľkými dňami vyjadriť, že: "...Vojna Ruska proti Ukrajine by znamenala koniec Ruska." 

Reakcia Tomáša Tarabu k tvrdým slovám Matovičovho poslanca, ako uviedol Taraba je nasledovná:

"Poslanec OĽaNO vidí na obzore koniec celého Ruska. Nie, nepovedal to Jožko Pročko, ale šéf vojenského výboru Krúpa. Napoleon a Hitler keby mali pri sebe Krúpu, Rusko by určite dobili. Velikáni sa rodia raz za 100 rokov."

MUDr. Bukovský: Takto vzniká propaganda!
Ako sa z lekárskej správy: "...4. dávka vakcíny neposkytuje ochranu voči omikronu," stane mediálna správa: "...4. dávka poskytne 3x lepšiu ochranu, ako tretia". Vo videu to prezradil MUDr. Igor Bukovský. Sme s tým v pohode? Dr. Bukovský hovorí... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Poslanec Taraba upozornil aj na niečo iné

Pred niekoľkými chvíľami, ale upozornil poslanec Taraba aj na niečo iné! 

Jeho poznámka sa týka správy o úmrtí bývalého vojenského funkcionára generálmajora Petra Bučka. Okrem vyšetrovateľov NAKA, na miesto činu došiel aj špeciálny prokurátor Daniel Lipšic. "To naznačuje, že podozrenie na inú príčinu než spáchanie samovraždy, je silné," informovala TV JOJ a uvádza tiež, že Polícia aj Úrad špeciálnej prokuratúry sa k prípadu pravdepodobne vyjadria v priebehu dnešného dňa. 

Taraba si myslí, že záhadné úmrtia sú po nástupe tejto vlády nezvratným trendom. "Vyšetrovaniu zo strany spolitizovanej polície už verí málokto," dodáva. 

Bývalý vojenský funkcionár je mŕtvy. Na miesto činu prišiel aj Daniel Lipšic
"Hrozivý nález sa naskytol psíčkárovi, ktorý včera, približne o 16:00 venčil svojho psa v kameňolome Slovenského vodohospodárskeho podniku v Bratislave pri Devíne," zistila redakcia noviny.sk. Telo bývalého vojenského funkcionára, generámajora... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová