MUDr. Bukovský: Takto vzniká propaganda!
26 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Ako sa z lekárskej správy: "...4. dávka vakcíny neposkytuje ochranu voči omikronu," stane mediálna správa: "...4. dávka poskytne 3x lepšiu ochranu, ako tretia". 

Vo videu to prezradil MUDr. Igor Bukovský. 

Sme s tým v pohode?

Dr. Bukovský hovorí o totálnej manipulácii faktov, politickom nátlaku na lekárov a o mediálnom zneužívaní zmanipulovaných údajov.

Pýta sa: "Ste s tým v pohode? Rozumieme, že takto budú zaobchádzať s hocičím? Aj s Vami."

Nevieme nič podstatné

o tom, čo robí štvrtá dávka vakcíny proti omikronu.

"Najmä aké sú nežiaducie účinky. Nehanebne tlačia do nás iba propagandu založenú na názoroch, nie na faktoch!" Upozorňuje Dr. Bukovský.

"Je čas, aby sme sa zbavili zbabelosti a dokázali povedať nahlas, že s týmto nesúhlasíme! Nesúhlasím, aby pod záštitou “vznešeného cieľa”, obmedzovali, ponižovali a prenasledovali nejakú skupinu ľudí," dodáva.

Bezočivosť zbabelcov podľa Chmelára
"Prestaňte nás zaťahovať do vojny, zbabelci!" Žiada na sociálnej sieti Eduard Chmelár, ktorého prekvapuje miera bezočivosti prezidentky Zuzany Čaputovej a ministra obrany Jaroslava Naďa. Jaroslav Naď je podľa Chmelára zúfalý z absolútnej... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Platí ešte Ústava? 

"Ak majú svoje práva aj najmenšie menšiny, tak potom polovica občanov nemôže zobrať práva tej druhej." Vysvetľuje I. Bukovský. 

"Ak je Slovensko ešte krajinou, kde platí Ústava a základné ľudské práva, musíme to ukázať my. Kovidbyro a ich lokaji v médiách teraz budú bojovať už iba o seba," komentuje ďalej situáciu.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.