Bývalý vojenský funkcionár je mŕtvy. Na miesto činu prišiel aj Daniel Lipšic
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Hrozivý nález sa naskytol psíčkárovi, ktorý včera, približne o 16:00 venčil svojho psa v kameňolome Slovenského vodohospodárskeho podniku v Bratislave pri Devíne," zistila redakcia noviny.sk.

Telo bývalého vojenského funkcionára, generámajora Petra Bučka našiel visiace na strome, v blízkosti tamojšieho jazera. Okrem vyšetrovateľov NAKA, na miesto činu došiel aj špeciálny prokurátor Daniel Lipšic.

"To naznačuje, že podozrenie na inú príčinu než spáchanie samovraždy, je silné," informovala TV JOJ a uvádza tiež, že Polícia aj Úrad špeciálnej prokuratúry sa k prípadu pravdepodobne vyjadria v priebehu dnešného dňa. 

Čo hovorí minister vnútra Mikulec a minister obrany Jaroslav Naď

Minister vnútra Roman Mikulec, pre noviny.sk uviedol, že s bývalým vojenským funkcionárom sa poznal, vie, že pracoval na ministerstve pôdohospodárstva, ale o vražde je podľa neho predčasné hovoriť.  

Minister obrany Jaroslav Naď ho evidoval ako riaditeľa Vojenskej spravodajskej služby v 90. rokoch, ktorý svoju činnosť vo vojenskom spravodajstve ukončil po nástupe vlády Mikuláša Dzurindu, informovali noviny.sk. 

Premiér Heger zvažuje povinné očkovanie (AKTUALIZOVANÉ)
Povinné očkovanie je podľa analýzy rezortov spravodlivosti a zdravotníctva na Slovensku možné zaviesť. O zavedení povinného očkovania na ochorenie COVID-19 sa bude uvažovať vtedy, ak sa objaví nový koronavírusový variant, ktorý by dostával ľudí do... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.