Tvrdý policajný útok na kamerový štáb počas protestov v Bruseli (VIDEO)
26 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Počas protestov proti covidovým opatreniam v Bruseli bol vážne napadnutý kamerový tím tlačovej agentúry Associated Press, informuje de.euronews.com.

Novinára, ktorý mal na starosti kameru, policajt niekoľkokrát kopol do nohy, keď sa mu ju snažil vytrhnúť z rúk, pričom ju aj poškodil.

50-tisíc protestujúcich

Na protikoronových v protestoch v Bruseli sa zúčastnilo 50-tisíc ľudí. Demonštrujúci zaútočili aj na budovu Európskej únie.

Podľa policajných údajov boli zranení traja policajti a 12 protestujúcich museli ošetriť pre vážne zranenia v nemocnici.

(Medzititulok red. HD.)

Použitie policajných psov a obuškov. Protest tisícok ľudí v Amsterdame napriek zákazu (VIDEÁ)
Tisíce ľudí sa v Amsterdame zúčastnili na zhromaždení proti pandemickým obmedzeniam. Došlo k vážnym potýčkam s políciou, informuje de.euronews.com. Na videozáznamoch, ktoré sa šíria internetom, vidno protestujúceho, ktorého pohrýzol policajný pes,... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.