Čaro numerológie dokáže zmeniť život! Pozrite sa čo znamená vaše meno
23 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Jeden z mnohých dôvodov, prečo sa na vás lepí smola, môže byť vaše meno. Určite poznáte ľudí, ktorí nerobia ani zlomok toho, čo vy ale sa im darí vo všetkom, na čo siahnu. Je za tým náhoda? Numerologička má na to jasné vysvetlenie!

„Niekto má všetko vydreté a aj to sa zrazu záhadne stratí, pritom ani netuší, že to, čo mu škodí, nosí stále so sebou,“ hovorí numerologička Daniela Paculíková. A pokračuje v tom ako si vypočítate úspech.

Vypočítajte si úspech

Najprv si vypočítajte číslo svojho narodenia. Dostanete sa k nemu tak, že urobíte súčet všetkých čísel v dátume narodenia a výsledok prepíšete na jednociferné číslo.

Príklad 1:  Ak dátum vášho narodenia je 30. 10. 1985, číslo narodenia vypočítate takto:

3+0+1+0+1+9+8+5=27...2+7=9

Ďalší krok spočíva v nájdení čísla svojho krstného mena. Zistíte ho podľa premeny písmen v čísla, podľa nižšie uvedenej tabuľky. Dĺžne a mäkčene nehrajú vo výsledku žiadnu rolu.

Každé písmeno má svoju hodnotu


Ak voláte Martin, tak v tom prípade je číslo vášho mena 4+1+9+2+9+5=27...2+7=9

Vaše meno má magický význam v prípade, že číslo vášho narodenia korešponduje s číslom vášho mena. Ak to tak nie je, neprináša vám v živote šťastie a úspech si musíte jednoducho vydrieť.

Numerológia dokáže podľa mena zistiť aj to, akí ste. Skúste, či vám to nesadne lepšie, ako horoskop.  Čo si myslíte, že vaše meno hovorí o vás?

Publicista Roberts - "Biden si robí z Európy idiotov a darí sa mu to"
Pred niekoľkými dňami vás, milí čitatelia, enormne zaujal článok s titulkom "Odkaz amerického publicistu všetkým rusofóbom..." (link na článok nájdete na konci textu). Preto dnes ponúkame ďalší zaujímavý postreh Paula Craiga Robertsa, tentoraz k... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Takto si vypočítajte číslo vašej charakteristiky podľa mena:

Krok 1:

Spočítajte si čísla samohlások vo svojom celom mene (meno aj priezvisko):
A a I = 1
E = 5
U = 6
O = 7

Krok 2:

Keď už máte dvojciferné číslo, urobte súčet týchto dvoch čísel, aby ste získali jednociferné číslo.

Vaša charakteristika :

1. Ste rodený vodca. Čokoľvek riešite, vždy to funguje. Zároveň naozaj chcete byť nezávislí. Chcete realizovať svoje vlastné nápady. Niekedy sa však vaša vôľa robiť svoju vec môže zdať arogantná. Nikomu nedovolíte, aby vám stál v ceste!

2. Charakterizuje vás vaša intuícia a súcit. Keďže ste ohľaduplní a radi sa staráte o svoje okolie, ste vo vzťahu absolútny jackpot. Vaša prirodzená empatia funguje skvele aj vo svete práce, hodí sa vám povolanie lekára, sociálneho pracovníka alebo učiteľa. Musíte popracovať na svojej odolnosti a sebavedomí, pretože sa radi vyhýbate konfliktom.

 3. Ste plný nápadov a máte obrovské nutkanie prejaviť sa v akejkoľvek forme. Najlepší spôsob, ako sa uplatniť, je ako umelec – či už písaním, maľovaním alebo tvorbou hudby. Potrebujete tiež meditovať a relaxovať, aby ste si úplne vyčistili myseľ.

4. Ste ambiciózny a každú maličkosť premeníte na súťaž. Baví vás stúpať po firemnom rebríčku, takže potrebujete prácu, v ktorej môžete veľa dosiahnuť. Čo ste zasiali, chcete aj žať. Vysoké ciele máte aj v súkromnom živote: Chcete si založiť šťastnú rodinu a cítiť sa bezpečne. Niekedy vám môže stáť v ceste nerovnováha medzi pracovným a súkromným životom.

5. S vami sa dá skvele zabávať a s miať. Ste očarujúci a chcete sa len baviť. Môžete sa dobre uplatniť v marketingu, PR, žurnalistike alebo aj v politike. Vždy viete, čo povedať. Len vaša prchká povaha a nedostatok zodpovednosti sa niekedy stávajú problémom. Ale s pribúdajúcimi rokmi je to čoraz lepšie.

6. Iní ľudia sú pre vás vždy na prvom mieste, nikdy nie vy. Chcete pomôcť tým, ktorí sú znevýhodnení, ktorí majú menej ako vy. Tento syndróm pomocníka z vás robí ideálneho pracovníka kdekoľvek v medicíne, a uplatníte sa aj ako právnik či terapeut. Vďaka svojej vrúcnej, štedrej povahe priťahujete iných ľudí. Nezabúdajte sa však postarať aj o seba.

7. Váš rozum je vašou hnacou silou. Zdá sa, že existujete na úplne inej úrovni ako všetci ostatní. To vás zavedie do rôznych profesionálnych koľají - napríklad do súkromnej detektívnej kancelárie. Radšej pracujete osamote, vo všeobecnosti potrebujete veľa času sami so sebou, aby ste spracovali všetky svoje dojmy. Skúste si však naplánovať nejaký čas pre svojich priateľov a rodinu. Majú vás radi a potrebujú vás.

8. Patríte k pracovitým typom a radi sa vžívate do úlohy šéfa. Chcete predovšetkým rešpekt a uznanie ostatných. Ocenenie je pre vás veľká vec, a preto sa hneváte, keď nedostanete to, čo si myslíte, že si zaslúžite. Oslovujú vás najmä pracovné miesta  v manažmente.  Vaša túžba mať všetko pod kontrolou vám život neuľahčuje.

9. Vaša sociálna línia z vás robí skutočného filantropa. Chcete zlepšiť svet a máte sklony k filozofickému mysleniu. Čo sa týka kariéry, zameriavate sa na to, aby ste Zem urobili o niečo lepšou. Je vám jedno, či to robíte vedením marketingu udržateľnej spoločnosti alebo cestujete do iných krajín ako krízový reportér. Pri všetkých tých osudoch, s ktorými sa stretávate, niekedy máte problém užívať si to, čo máte, a nemyslieť na všetko zlé na svete 24 hodín denne.

Nedeľný Blaha o Remišovej a Krúpovi
Je nedeľa popoludní, odzneli politické relácie, a teda nesmie chýbať tradičná, i keď ostrá analýza ich obsahu poslancom NRSR za Smer - SD Ľubošom Blahom. Ponúkol ju na svojom masovo sledovanom profile na FB. „Neviem, či existujú v slovenskej... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD