Nedeľný Blaha o Remišovej a Krúpovi
23 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Je nedeľa popoludní, odzneli politické relácie, a teda nesmie chýbať tradičná, i keď ostrá analýza ich obsahu poslancom NRSR za Smer - SD Ľubošom Blahom. Ponúkol ju na svojom masovo sledovanom profile na FB.

„Neviem, či existujú v slovenskej politike srandovnejšie postavičky ako Remišová a Krúpa. Taká koncentrácia ľudskej hlúposti a zloby, to by malo byť normálne - mládeži neprístupné. (...) Prečo má politička s podporou nízkotučného mlieka samostatný priestor v politickej relácii, kde nemá žiadneho oponenta a nechávajú ju dokola verklíkovať „lebofico“ a šíriť hoaxy a dezinformácie. Veď to motovidlo ničomu nerozumie,“ začína zostra Blaha.

E. Chmelár: Namiesto odborných argumentov, útoky, klamstvá, propaganda
Politológ a historik Eduard Chmelár, známy odporca obrannej dohody medzi Slovenskom a USA, žiada ospravedlnenie za vykonštruované obvinenia, ktoré sa o ňom publikujú na podivných stránkach. Žiada, aby tieto statusy stiahli a verejne sa... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Hoaxy šíril aj moderátor RTVS

Podľa neho na jej tvrdenia typu, že Smer vyrokoval Dohodu s USA, má moderátor oponovať. Smer predsa zamietol túto dohodu, teda ju neprijal. Rovnaký hoax o Smere šíril Viktor Krúpa v inej politickej relácii. „Ale to neprekvapuje - vždy, keď sa tento prihlúply človiečik s charizmou priemerného nemeckého esesáka objaví v televízii, preferencie OĽaNO padajú ešte hlbšie pod nulu,“ tvrdo udiera Blaha.  

Problémom však je, že sa k hoaxom pridal aj moderátor verejnoprávnej televízie RTVS. Makara o Blahovi vravel, že urobil nejaký „názorový obrat“. To je podľa Blahu „nechutná lož“. V roku 2019 bojoval proti Dohode s USA, lebo mal tie isté obavy ako dnes. Potom Robert Fico s Andrejom Dankom všetky špekulácie rozohnali tým, že dohodu nepodpísali. Minister zahraničných vecí následne potvrdil, že dohoda nebola akceptovaná (dôkaz:  https://www.aktuality.sk/.../online-nie-som-blazon.../). Makara to dobre vie, lebo na tom výbore bol.

Laššáková: Jediný zmysel Za ľudí - dostať sa na titulky médií  
Ústavná právnička Judita Laššáková sa na svojom profile vyjadrila tentoraz k politickej situácii. Svoj príspevok uviedla titulkom: Niektoré politické strany a ich významné osobnosti. Podľa nej je slovenská politika v kŕči. Politici, ktorí si... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Boja sa Blahu, preto ho ohovárajú

„Ak dnes Makara z RTVS kriví realitu a klame, že som zmenil názor, je to ťažké zlyhanie verejnoprávneho média. RTVS šíri dezinformácie a podieľa sa na goebbelsovskej propagande Naďa a jeho krúp. Žiadam okamžité ospravedlnenie. Najsmiešnejšie je, ako sa ma boja - keď tam nie som, tak do mňa kopú. Ale keď Smer navrhne do relácie mňa, tak ma opakovane zamietajú. A zbabelec Krúpa ustráchane odvoláva svoju účasť, lebo je z Ľuboša Blahu pokakaný ako potkan z deratizéra,“ nakladá Blaha verejnoprávnej televízii i jej hosťom. .

Naďalej trvá na tom, že obranná dohoda s USA nás ženie do vojny s Ruskom. Televízie pritom zamlčiavajú pravdu a nepozývajú hostí, ktorí by ju mohli nahlas pomenovať. „Ale zase - treba uznať, že nedeľný pohľad na Remišovú a Krúpu má mimoriadne blahodarný vplyv na zdravie slovenskej verejnosti - nič vám tak neprečistí črevá ako tieto dve liberálne preháňadlá,“ uzatvára svoj kritický text poslanec.

V. Remišová tvrdí, že R. Fico je zúfalec
"Nevidela som, že by sa takýto cirkus robil v Maďarsku proti zmluve," uviedla to vicepremiérka a ministerka pre investície Veronika Remišová (Za ľudí) v diskusnej relácii V politike televízie TA3. Na margo obrannej zmluvy medzi SR a USA povedala,... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.