Prekvapenie z úst odborníka na Emmu Čaputovú: Čaká ju svetová kariéra? (FOTOGALÉRIA)
20 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Mala by odísť zo Slovenska! Po Eminom megaúspechu, keď sa objavila na titulke prestížneho módneho magazínu Vogue, módny návrhár Boris Hanečka prekvapil svojim vyjadrením. Akú budúcnosť prezidentkinej dcére predpovedá?

Dcéra prezidentky Ema vytrela zrak všetkým facebookovým neprajníkom. Na svoju adresu si totiž už vypočula rôzne názory. Slováci sa na sociálnej sieti dlho nevedeli dohodnúť, či má skutočne predpoklad stať sa modelkou.

Vlnu kritiky prestála

V októbri 2021 sa totiž v Bratislave konalo módne podujatie Fashion LIVE 2021, kde sa predviedla na móle prvýkrát. Začínajúcu modelku prišla na podujatie podporiť aj samotná prezidentka Čaputová. „Každá mama je vždy hrdá na úspechy svojich detí a mňa, samozrejme, veľmi teší, ako Emka zvládla svoju prvú prehliadku. Modeling však berie triezvo,“ vyjadrila sa vtedy hlava štátu.

Následne sa však pre mladú modelku spustilo hotové peklo! Útoky neprajníkov však mladú Emmu neodradili a odvtedy spoluprácu s ňou oznámili viaceré známe značky. Najnovšie zašla ešte ďalej. Dostala sa na titulku časopisu, pre ktorý fotia svetoznámi fotografisti!

TOP 5 najväčších ukradnutých vecí (VIDEO)
Tiež ste ako ako malé deti túžili po nejakej hračke či sladkosti a pokušenie bolo tak veľké, že ste nakoniec podľlahli? V prípade dieťaťa to nie je určite ťažký zločin. V nasledujúcom videu si pozrite TOP 5 najväčších vecí, aké kedy boli... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Čaká ju svetová kariéra?

Ani to však nemusí byť konečná. „Má našliapnuté na svetovú kariéru,“ povedal pre denník Plus1Deň známy návrhár Boris Hanečka. „Mňa očarila chôdzou, ktorú má zvládnutú bravúrne,“ povedal odborník.

Podľa neho sa modelky na „akciu“ pripravujú veľmi dlho. Predvádzať pred ľuďmi je podľa neho veľmi náročné a modelky to musia zvládnuť tak, akoby tam nikto iný nebol: „A ona to vedela. Vedela nádherne chodiť a bola profesionálna.“

Hanečka tvrdí, že modelka musí byť vrodený talent, ale na úspešnú kariéru je ešte dôležitejšia drina. „U nej je prirodzený talent, ktorý rozvíja. Je na seba aj prísna a má disciplínu,“ chváli Hanečka Emu.

Andrea Verešová tvrdí-každá žena má právo byť sexi
Ako uviedol portál zivot.pluska.sk Andrea Verešová odkazuje vydatým ženám a matkám, že môžu chodiť pekne oblečené a dopriať si spoločenský život. Bývalá Misska a slovenská modelka nastúpila do nového roku s veľkou dávkou odvahy. Je však jasné, že... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Za hranicami bude mať kľud

Podľa odborníka sa však zbytočne rieši, že je prezidentkina dcéra. "Už v Rakúsku nikto nevie, kto je Ema. Ona má nálepku len na Slovensku," správne upozorňuje návrhár.

Podľa neho by mala cestovať, lebo je vo veku, keď idú dievčatá do sveta. "Tam si nikto nevšimne, že je dcérou prezidentky. Ak ju to nejakým spôsobom nedemotivovalo, má našliapnuté veľmi vysoko," predpovedal Hanečka Eme Čaputovej skvelú budúcnosť v zahraničí.

Emma Čaputová. Zdroj: FB / Petra Toth
Prezidentka Zuzana Čaputové a jej dve dcéry. zdroj/instagram(@zlte.balony)
Zdroj: FB Vogues CS
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zuzana a Ema Čaputové
Zuzana a Ema Čaputové
Facebook (Zuzana Caputova) Intagram (@emma_caputova) / Fotokoláž (Redakcia HD)
prezidentka SR Zuzana Čaputová
prezidentka SR Zuzana Čaputová
Zdroj: FB A. Belousovová
Zuzana a Ema Čaputové
prezidentka SR Zuzana Čaputová

Čaputovej dcéra boduje! Najnovšie na titulke magazínu VOGUE! (FOTOGALÉRIA)
Tomu sa povie megaúspech! Emma Čaputová sa objavila na titulke prestížneho módneho magazínu Vogue! Určite tak vytrela zrak všetkým facebookovým neprajníkom. O dcére prezidentky Zuzany Čaputovej Emme je známe, že popri štúdiu na strednej škole si... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.