TOP 5 najväčších ukradnutých vecí (VIDEO)
20 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Tiež ste ako ako malé deti túžili po nejakej hračke či sladkosti  a pokušenie bolo tak veľké, že ste nakoniec podľlahli? V prípade dieťaťa to nie je určite ťažký zločin. V nasledujúcom videu si pozrite TOP 5 najväčších vecí, aké kedy boli ukradnuté.

Ak vás ako prvé napadlo, že sa tam objavia aj rozkradnuté miliardy na Slovenku, prichádza sklamanie. Taký rebríček sme ešte nenašli a určite by vtipný nebol.

TOP 5 najväčších ukradnutých vecí:

Ste apatickí a dokonca nemáte chuť na sex? Možno ste vyhoreli... (video)
Tento titulok nie je clickbait. On je totiž skutočný. Takto sa to deje. Apatia, nevládnosť, nechutenstvo.. hibernovanie namiesto žitia. Vyhorenie sa čoraz častejšie skloňuje nielen u manažérov, ale krížom cez spoločnosť. Posledné dva roky sme... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.