Andrea Verešová tvrdí-každá žena má právo byť sexi
19 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Ako uviedol portál zivot.pluska.sk Andrea Verešová odkazuje vydatým ženám a matkám, že môžu chodiť pekne oblečené a dopriať si spoločenský život.

Bývalá Misska a slovenská modelka nastúpila do nového roku s veľkou dávkou odvahy. Je však jasné, že modelke ani nikdy nechýbala. Aj v štyridsiatke ukazuje viac ako by sa slušilo. Rada sa ukazuje v sexi outfitoch, ktoré zvýrazňujú jej perfektnú postavu. Ako manželka a matka 2 detí je presvedčená o tom, že každá žena má právo byť sexi, bez ohľadu na jej vek, či rodinnú situáciu.

„Kto povedal, že vydatá žena a matka detí sa nemôže pekne obliecť (rozumej sexy) a trochu si povyraziť (ja teda vždy s manželom, pretože ho milujem a chýbal by mi). V poslednej dobe mám pocit, že žijem v spoločnosti samých unudených puritánov, ktorí vždy vedia najlepšie ako majú tí druhí žiť, ako sa chovať, obliekať… Pritom si toľkokrát nevedia rady s vlasným životom,“Dodala Andrea Verešová.

Matoviča už nechápe asi ani sám Matovič
Igor Matovič v jednej vete pre TA SR tvrdí, že"cesta povinného očkovania už asi nejaký zmysel nebude mať. V druhej zas hovorí - "v priebehu mesiaca budú na Slovensku zaočkovaní všetci". Cesta povinného očkovania pre Slovensko už asi nejaký zmysel... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

 

Andrea Verešová / Instagram (@andreaveresovaofficial)
Andrea Verešová Zdroj: Instagram (@andreaveresovaofficial)