Čaputovej dcéra boduje! Najnovšie na titulke magazínu VOGUE! (FOTOGALÉRIA)
18 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Tomu sa povie megaúspech! Emma Čaputová sa objavila na titulke prestížneho módneho magazínu Vogue! Určite tak vytrela zrak všetkým facebookovým neprajníkom.

O dcére prezidentky Zuzany Čaputovej Emme je známe, že popri štúdiu na strednej škole si buduje aj kariéru modelky. A to aj napriek tomu, že si na svoju adresu vypočula rôzne názory. Slováci sa totiž na sociálnej sieti dlho nevedeli dohodnúť, či má skutočne predpoklad stať sa modelkou, píše portál 1pluska.sk.

Vlnu kritiky prestála

V októbri 2021 sa totiž v Bratislave konalo módne podujatie Fashion LIVE 2021, kde sa predviedla na móle prvýkrát. Začínajúcu modelku prišla na podujatie podporiť aj samotná prezidentka Čaputová. Následne sa však pre mladú modelku spustilo hotové peklo!

Útoky neprajníkov však mladú Emmu neodradili a odvtedy spoluprácu s ňou oznámili viaceré známe značky. Čaputovej dcéra sa napríklad stala jednou z hlavných tvárí kampane produktov slovenskej kozmetiky, ktorej námetom sa stala práve tvrdá reakcia na Emmin netradičný vzhľad. 

Že neuhádnete kto to je? Spoznali by ste v týchto deťoch prezidentku, či lídra opozície?
Kto by vtedy povedal, čo sa z nich vykľuje? Bezstarostné detské časy našich politikov sa minuli, no fotografie zostávajú večné. A my si vďaka nim môžeme pozrieť, aké rozkošné dieťa bola naša prezidentka Zuzana Čaputová, opozičný líder Peter... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

V maminých šľapajách

Emma sa aktuálne môže pochváliť ďalším úspechom. Objavila sa na februárovej titulke prestížneho módneho magazínu Vogue CS!  Pokračuje tak v šľapajách svojej mamy, ktorá sa na titulke Vogue objavila v roku 2019 ako novozvolená prezidentka SR.

Nový super účes

Emma je na titulke Vogue CS púta pozornosť najme novým účesom. Mladá modelka sa totiž objavila so zaujímavým ružovým odtieňom vlasov.

Dara Rolins zlatokopkou?! Zabudnite...
Dara Rolins bola dlhé roky sama. Aj keď sa špekulovalo o horúcich románikoch s mladými zajačikmi, nikdy nepriznala nového frajera. Prekvapenie nastalo nedávno, keď oznámila, že je zamilovaná. Jej novým priateľom je Pavel Nedvěd, s ktorým je pol... Čítať ďalej
17 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Autorom snímok je fotograf Arseny Jabiev, ktorý spolupracuje s hviezdami svetového formátu. Na sociálnej sieti naposledy uverejnil príspevok o fotení slávnej modelky Iriny Shayk pre Vogue Russia. 

Generácia Z

"Súčasný svet nepotrebuje revolúciu, ale inovácie. Nie je nevyhnutné boriť to minulé a nahrádzať ich niečím novým, ale posúvať, oživovať alebo prepožičiavať nový rozmer. ADAM, THALI, KRYŠTOF, EMMA – nové tváre česko-slovenského modelingu patria ku generácii Z," pripísali tvorcovia k fotografii februárovej titulky magazínu Vogue CS na sociálnej sieti. 

Emma Čaputová. Zdroj: FB / Petra Toth
Prezidentkina dcéra Emma rozvírila situáciu na Slovensku viac ako ekonomická kríza či zdražovanie. Zdroj: FB / Lívia Pavlíková
Zdroj: FB/Vogue CS
Zdroj: FB A. Belousovová
Facebook (Zuzana Caputova) Intagram (@emma_caputova) / Fotokoláž (Redakcia HD)
Zuzana Čaputová
Zuzana Čaputová
Fotokoláž via FB. Autor dávid Grznár pre HD
Na snímke pápež František a prezidentka SR Zuzana Čaputová počas privítacieho ceremoniálu v Prezidentskom paláci 13. septembra 2021 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann
Zuzana Čaputová

Olympijská víťazka a majsterka sveta Martina Moravcová: "Prečo to neustále obmedzovanie športovania a delenie sa?"
Na konci minulého týždňa splnomocnenec vlády pre šport Karol Kučera (OĽaNO), na sociálnej sieti informoval o novinkách v pravidlách, platných na športoviskách. Asi viacerých prekvapila Martina Moravcová - slovenský plavecký fenomén z prelomu... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.