Návrat hudobníka Felixa Slováčka k manželke-ich dcéra ale zúri !
15 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Muzikant Felix Slováček prežil niekoľko rokov s umelkyňou Luciou Gelemovou. So svojou manželkou Dagmar Patrasovou sa nerozviedol a keď sa rozišiel, tak sa k nej vrátil. Zaujímavé je, že v spoločných rozhovoroch na ňu obaja narozprávali samé nepekné veci, na čo sa ich dcéra Anička už nemôže pozerať.S touto informáciou prichádzajú topky.sk

Návrat Felixa k manželke

Felix Slováček už skorej ohlásil rozídenie sa s Luciou Gelemovou, no začal zúriť, keď sa prevalil jej údajný nový priateľ. Nasledoval jeho návrat k manželke Dagmar a spoločne poskytli niekoľko rozhovorov, v ktorých bývalú milenku vôbec nešetrili.

Vzájomný vzťah Felixa a Dagmar sa údajne nikdy neskončil. „Viete, Felix v zásade neodišiel. Veď tu bol prakticky každý deň, my sme stále fungovali ako rodina a žiadne reči nás nerozdelili,” dodala Dáda nad tým, že nikdy neuvažovala nad tým, že by Felixa naspäť neprijala.

Budú si neočkovaní platiť za liečbu sami? Neuveríte, čo hovoria právnici
Aktuálnej hrozby povinného očkovania sa Slováci na chvíľu striasli a máme tu ďalšiu! Tentoraz ide o otázku, či si budú neočkovaní pacienti platiť časť covidovej liečby sami. Tu nastal naozaj kuriózny rozpor medzi právnikmi a ministrom! Nesúlad v... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Ich dcéra Anička vidí všetko inak 

 „Nielen ja, ale aj naše deti a zvieratá sú radi, že sme zase spolu. Určite sa to v dobrom podpísalo na ich psychike,” rozhovorila sa herečka.

Ich dcéra Anička, to vidí celé inak. Jej vyjadrenia nehovoria o žiadnej rodinnej idylke.

„Už z nich naozaj nemôžem. Rozhodla som sa od nich verejne dištancovať a k ničomu sa nebudem vyjadrovať. Oni si vôbec neuvedomujú, ako nás to s Felixom poškodzuje,” vyjadrila sa za seba ako aj za svojho brata.  

Belousovová: Film s názvom Pandémia pomaly končí
Celý svet sa chystá na to, že pandémia sa skončí, len Slovenská vláda ide svojich občanov "škrtiť" opatreniami a namiesto toho, aby ich spájala, ich "kategorizuje". Situácia hnevá aj A. Belousovovú, predsedníčku strany Národ a spravodlivosť. Ktorá... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.