Belousovová: Film s názvom Pandémia pomaly končí
14 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Celý svet sa chystá na to, že pandémia sa skončí, len Slovenská vláda ide svojich občanov "škrtiť" opatreniami a namiesto toho, aby ich spájala, ich "kategorizuje". Situácia hnevá aj A. Belousovovú, predsedníčku strany Národ a spravodlivosť.

Ktorá možnosť je správna?

"Buď má vláda SR dlhé vedenie, alebo kšefty majú prednosť pred skutočnou ochranou zdravia obyvateľov Slovenska." Rozčuľuje sa predsedníčka NaS: "Pred pár hodinami sa znovu menili tzv. protipandemické opatrenia. Zaviedli dokonca kategóriu občanov P+, čo sú zaočkovaní 4. dávkou. A zdraví ľudia bez očkovania sa ani s testom, ktorý potvrdzuje ich zdravie nedostanú pomaly nikde."

Omikron ako endémia

"Pritom EMA podobne ako aj Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) predpokladajú, že vďaka novému variantu koronavírusu Omikron, sa ochorenie posunie z fázy pandémie do fázy endémie!!!" Upozorňuje Belousovová a cituje predstaviteľa EMA pre vakcinačné stratégie: Marca Cavareriho: „Ak našou stratégiou bude to, že budeme dávať každé štyri mesiace posilňujúce dávky, môžeme potenciálne dospieť k problémom s imunitnou odpoveďou.“.

Minister obrany je šokovaný zo správania generálneho prokurátora! To vážne?
Žilinka znevážil status generálneho prokurátora! O Žilinkovi vážne pochybujem, na vláde sme boli šokovaní z jeho správania. Povedal minister obrany Jaroslav Naď o postoji generálneho prokurátora k obrannej dohode s USA. V rozhovore pre denník... Čítať ďalej
13 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nemali to robiť od začiatku?

"Odporúčala by som vláde SR, zvlášť ministerstvu zdravotníctva sledovať vývoj vo svete. Kým vláda SR nevie nič iné len očkovať a očkovať, Svetová zdravotnícka organizácia a Európska lieková agentúra dávajú de facto stopku očkovaniu! Ba dokonca sa už otvorene hovorí o možných problémoch s imunitou u ľudí sústavne dopovaných ďalšími dávkami tzv. vakcín."

Je to možné?

"Slovenský minister zdravotníctva o tom asi na dovolenke nepočul." Konštatuje A. Belousovová: "A to šialenstvo s očkovaním detí už nemá obdobu..."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Minister zahraničia si z nás robí ...?
Minister Ivan Korčok sa 12. 1. vyjadril, že pre bezpečnosť Slovenska je nutné mať s Ruskom otvorený dialóg. V deň, keď vláda prijala "obrannú" dohodu s USA. Ako hovorí klasik - to nevymyslíš. O rokovaní NATO a Ruska v Bruseli píše Nový čas. Vodu... Čítať ďalej
13 | 01 | 2022 | Eka Balaskova