Pellegrini podporuje cestu M. Žilinku do Moskvy a sám by prijal pozvanie na tohtoročnú májovú oslavu
10 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Na dnešnej tlačovej besede Hlas-SD avizoval naozaj akčný program. Strana pripravuje otázky do petície na vypísanie referenda so sociálnou tematikou, vrátane zastropovania dôchodkového veku a stanovenia minimálnej mzdy. Jednou z otázok má byť aj zastropovanie cien energii do domácností s ohľadom na očakávané zdražovanie. Podpisy pod túto petíciu bude Hlas-SD organizovať sám, pokiaľ sa nenájde opozičná zhoda, najmä so stranou SMER-SD na spoločnej petícii. V takom prípade by otázky týkajúce sa zamedzenia umiestnenia cudzích vojských základní na území SR doplnil aj SMER-SD.

Opäť načrieme hlbšie do peňaženky! Správcovské spoločnosti už rozposielajú nové zálohové faktúry
V novom roku si priplatíme za energie aj 7 eur naviac! Práve v týchto dňoch už správcovské spoločnosti začínajú rozposielať nové zálohové faktúry. Realitou pre mnohé domácnosti budú o rok zrejme nové nedoplatky, informuje televízia JOJ. Je to... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pellegrini vysvetlil, že to bol práve on a jeho vláda, ktorá odmietla preprokovať návrh zmluvy medzi USA a SR, ktorú požadovali Američania. Predbežné rokovania medzi USA a vtedajším ministrom zahraničných vecí, M. Lajčákom, vzbudzovali už v tom čase pochybnosti o strate suverenity nášho štátu. Vtedajší návrh zmluvy odmietol aj minister obrany P. Gajdoš i vtedajší predseda parlamentu A. Danko. Návrh zmluvy sa nikdy nedostal na rokovanie Pellegriniho vlády.

P. Pellegrini, podľa jeho vyjadrenia, plne podporuje aktuálnu cestu GP M. Žilinku do Moskvy. Ba čo viac, vyjadril sa, že keby obdržal z Ruska oficiálne pozvanie, tak by sa rád zúčastnil tohtoročnej májovej oslavy víťazstva nad fašizmom, konajúcej sa každoročne na Červenom námestí v Moskve.

Pozrite si dnešné video z TB strany Hlas-SD

TOTO nikoho nepoteší! Pekári povedali, ako to bude s cenami chleba a pečiva v roku 2022
Ceny chleba a pečiva budú pokračovať v raste aj v roku 2022. Príčinou sú neustále stúpajúce náklady prakticky všetkých vstupov a absolútna absencia pomoci pre odvetvie zo strany štátu. Výrobcovia chleba a pečiva tak nemajú inú šancu ako okamžite... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Ivan Mihale