Minister obrany zverejnil verejnú výzvu: Máte na pravdu gule?
09 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Kto z vás nájde odvahu na chlapský postoj! Pýta sa minister obrany Jaroslav Naď vo svojej výzve na sociálnej sieti. Politik, ktorý ľudí nazval opicami a dezolátmi verejne vyzýva každého, kto s ním nesúhlasí k ráznemu kroku. 

"To, že v SR existuje skupina ľudí, ktorí sú ochotní ohroziť aj tie najzákladnejšie bezpečnostné a obranné záujmy Slovenska, kvôli ich plytkým politickým záujmom, to už dlhodobo vieme. Opakovane spochybňujú naše členstvo v NATO a EÚ, našu spoluprácu s najsilnejším spojencom, teda s USA, atď atď...," uviedol Naď.

Tak už sme zmetení. Cudzia moc opäť zasahuje! Už len určiť, kto inklinuje na Západ a kto na Východ

Podľa neho dokonca všetci dobre vedia aj to, že niektorí jedinci to robia preto, lebo slúžia cudzej moci, či už kvôli peniazom, alebo z akéhokoľvek iného dôvodu. 

"Títo majstri klamstiev a strašenia ľudí však nemajú odvahu na to, aby si za svojimi slovami aj reálne stáli a prevzali za toto ich konanie aj reálnu zodpovednosť. Ponúkame preto týmto verejne Ficovi, Kotlebovi, Uhríkovi, Mazúrekovi, Chmelárovi, Čarnogurskému a Žilinkovi verejnú výzvu.

Jediné, čo táto vláda dosiahla: Rodí sa generácia, ktorá bude kašľať na autoritu štátu!
Všetko, čo dnes páchajú, obráti sa proti nim! Celá tá ich policajná svojvôľa, celý ten ich očkovací teror. Rozohnil sa opozičný poslanec Ľuboš Blaha v svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti. Tentoraz riešil exekutívu a, ako vždy,... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Škoda, že aj nejaké ženy sa nemôžu pochlapiť a ukázať gule 

Buďte aspoň raz chlapi, neskrývajte sa za výhovorky a prázdne reči a prijmite môj návrh.

Ak na základe Dohody o obrannej spolupráci medzi SR a USA:

1) vznikne v SR čo i len jedna americká základňa

2) Bude tu čo i len jedna zbraň hromadného ničenia dovezená Američanmi

3) Odovzdáme čo i len jedno vojenské letisko Američanom

Ja okamžite odstúpim z funkcie a verejne sa ospravedlním slovenskému národu, že som ho oklamal a už nikdy sa nebudem uchádzať o žiadnu verejnú funkciu a ani len nečuchnem o politiku," sľubuje Naď.

Vladimír Urban: Opatrenia vlády v oblasti kultúry, sú demonštráciou úrovne ich myslenia a tyraniou našej spoločnosti
"Tí naši vládni géniovia," reaguje umelecký vedúci folklórneho súboru Železiar Vladimír Urban na uvoľňovanie opatrení pre kultúru, ktoré umožní vystupovať pred 50-timi divákmi. Súbor Železiar pôsobí na slovenskej folklórnej scéne od roku 1964. Je... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Kto prijme výzvu?

Zároveň však požaduje zadosťučinenie. "Ak sa ale tak nestane do konca tohto volebného obdobia, kým bude táto vláda pri moci, tak všetci títo klamári (Fico, Blaha, Uhrík, Kotleba, Mazúrek, Chmelár, Čarnogurský a Žilinka) sa ospravedlnia slovenskému národu, že ich klamali a strašili a vzdajú sa svojich funkcií a už nikdy nebudú kandidovať do žiadnej verejnej funkcie a ani len nečuchnú o politiku.."

My by sme sa ale chceli opýtať čo urobí, ak sa tak stane hneď po ukončení jeho volebného obdobia? Alebo rok, päť rokov, sedem rokov po tom? Veď zmluva sa nedá len tak stornovať.

Na obrázku môže byť text

Zdroj: FB/JN

Naď žiada odpoveď

"Tak čo, páni, súhlasíte?," pýta sa minister.

"Lebo ak si stojíte za tým, že vy ľuďom neklamete, tak máte víťazstvo isté a zbavíte sa ma raz a navždy. Alebo ste len obyčajní luhári, ktorí nechutne politikárčia a ohrozujú základné bezpečnostné záujmy SR a na pravdu nemajú gule?! Tak som zvedavý, kto z vás nájde odvahu na chlapský postoj!"

V závere statusu minister vyzval aj ľudí, aby zdieľali jeho výzvu. "Nech sa dostane aj k uvedeným falošným klamárom. Uvidíme, kto klame a kto hovorí pravdu…"

V. Remišová vodu káže, víno pije. Ďalší jej pokrytecký status?
Ministerka a predsedníčka zanikajúcej strany Za ľudí Veronika Remišová na svojom Facebooku zverejnila moralizujúci text o politickej kultúre. Zabudla však na to, kto v posledných dvoch rokoch politickú kultúru v politike nastolil. Jej stredobodom... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.